Atunci cand am dezamagit pe cineva f. drag, si ce-a fost mai rau, e c-a fost pe buna dreptate. M-am simtit jalnic, sa te uiti in ochii cuiva care te apreciaza, si sa-i vezi durerea din suflet.
Atunci, in clipele alea in care m-am simtit om de nimic, am inteles ca doare mai tare sa dezamagesti pe cineva, decat sa fii dezamagit pe cineva.
Lipsa cratimelor in creatia lui raymusic.Bine,si prostia accentuata, fara leac a semenilor mei, unde se adauga ipocrizia si starea vegetativa, apatica, a oamenilor.
Si mie la fel, s-a terminat cu femeile in ziua de azi dar speranta e acolo in camion - autotren (imi spune cand il vad de fiecare data: inca putin tinere si totul va fi bine).
Pe toti i-au lovit slabiciunile dar ray iti zic: daca traiesti singur tot timpul vei muri mai repede din cauza inimi prin infarct stiai? E adevarat.
Cand am realizat ca ignoranta si prostia sunt calitatile de baza ale cetatenilor.
Din aia nu plangi nopti intregi, din aia nu se sinicide nimeni nu ai iubit niciodata?
Rai pentru tine, buni pentru ei.
Păi,când văd cum suferă oameni lângă mine şi nu pot face nimic.Nu ştiu dacă şti cum e să vezi pe cienva că îţi moare în braţe şi nu poţi face nimic, sentimentul ăsta de neputinţă îl urăsc.
Mie iubirea si moarte primei mele pisici si minciuna
dar toate sunt trecaatoare si daca e careva singuri astept pe messenger cornelboss19@yahoo.com contactati-ma
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: