| Azazel_2358 a întrebat:

Care se pricepe la demonologie (laughing) vreau sa-mi ziceti si mie care mai e clasamentul prin iad ca nu mai sunt sigur daca mai e cum il stiu eu...

Răspuns Câştigător
| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Ştiam un site legat de asta.
Stai oleacă.

Aşa.

... Din câte ştiu eu cei patru prinţi încoronaţi ai Iadului sunt:
Lucifer/Satana- Boss-ul suprem; la est
Beelzebub; la nord
Astaroth; la vest (Zeiţă)
Azazel; la sud

Şi după mai este :
- Belial (sau Baalial, Beliar, Belias, Beliall, Beliel, Bilael, Belu, Matanbuchus, Mechembuchus, Meterbuchus)
- Leviathan
- Belphegor
- Baal

Fiecare cu treburile lui şi etc.

9 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Crezi ca s-a schimbat "clasamentul"? dupa cite stiu eu e acelasi de la inceputul lumii. nu poate sa se schimbe, asta e ideea. deci daca intrebi asta inseamna ca nu te pricepi deloc la demonologie, religie, stiinte oculte sau orice are legatura cu lumea cealalta.

| harciog a răspuns:

Este bataia dracului pe posturile de paznici la intrarea in casele de placeri usoare.Acum am primit un sms in timp ce dormeam de la un unchi decedat pe 9 iunie si ingropat pe 17 ca n-a stiut nimeni unde era.

| MMihai a răspuns:

Mă ce nenorociți sunt oamenii ăștia, că m-au mințit că ai murit și că ăia te-au pus pe tine, locțiitor de drac șef, oricum, mă bucură, că trăiești.

| Azazel_2358 explică:

Ehh doar citisem undeva o chestie un fel de clasament... vroiam sa vad ce stiti voi xD

| Skylar a răspuns:

Lol my nickname laughing

| Polaris a răspuns:

Singurul care merită interes e Belphegor. Ăla stă pe budă. Atât straight face

| Azazel_2358 explică:

@RelaţiiCuClienţii mersi.asta il stiam si eu dar nu comlet...xD

| crysstyann a răspuns:

Luati voi in ras asta dar o sa vedeti voi ce chinurii o sa trageti voi acolo daca nu va temeti de iad si daca nu va intoarceti la Dumnezeu o sa regretati fiecare cuvant spus in ras despre iad, mai aveti timp de pocainta nuil irositi degeaba pentru ca omul nu stie ce chinuri il asteapta o sa va doriti sa nu va fi nascut daca ajungeti acolo