Ştiam un site legat de asta.
Stai oleacă.
Aşa.
... Din câte ştiu eu cei patru prinţi încoronaţi ai Iadului sunt:
Lucifer/Satana- Boss-ul suprem; la est
Beelzebub; la nord
Astaroth; la vest (Zeiţă)
Azazel; la sud
Şi după mai este :
- Belial (sau Baalial, Beliar, Belias, Beliall, Beliel, Bilael, Belu, Matanbuchus, Mechembuchus, Meterbuchus)
- Leviathan
- Belphegor
- Baal
Fiecare cu treburile lui şi etc.
Crezi ca s-a schimbat "clasamentul"? dupa cite stiu eu e acelasi de la inceputul lumii. nu poate sa se schimbe, asta e ideea. deci daca intrebi asta inseamna ca nu te pricepi deloc la demonologie, religie, stiinte oculte sau orice are legatura cu lumea cealalta.
Este bataia dracului pe posturile de paznici la intrarea in casele de placeri usoare.Acum am primit un sms in timp ce dormeam de la un unchi decedat pe 9 iunie si ingropat pe 17 ca n-a stiut nimeni unde era.
Mă ce nenorociți sunt oamenii ăștia, că m-au mințit că ai murit și că ăia te-au pus pe tine, locțiitor de drac șef, oricum, mă bucură, că trăiești.
Ehh doar citisem undeva o chestie un fel de clasament... vroiam sa vad ce stiti voi xD
Luati voi in ras asta dar o sa vedeti voi ce chinurii o sa trageti voi acolo daca nu va temeti de iad si daca nu va intoarceti la Dumnezeu o sa regretati fiecare cuvant spus in ras despre iad, mai aveti timp de pocainta nuil irositi degeaba pentru ca omul nu stie ce chinuri il asteapta o sa va doriti sa nu va fi nascut daca ajungeti acolo
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: