Să nu imi spui că nu iți plac mămăruțele.
Nu, tot insecta e
Si fluturii ii vad diferit de la o vreme. Daca le ignori aripile, raman cu un corp scarbos de insecta.
Dar aripile le ocupă cam 95% din corp. Și să fim serioși, cui nu îi plac fluturii
Asa e, unii sunt foarte frumosi.
Pisicile,cainii Beagle, tigrii, leii, panterele si papagalii.
Primele doua variante si ultima le-am avut si mai am(pisica) ca si animal de companie.
Pisica si cainele.
Ooo si gainile si cam toate pasarile din lume. Imi place tot ce are pene si cioc :3
Toate mi-s dragi. In special cele pufoase.
Pisicile imi plac mai puțin. Ador mai mult câinii.
Ce răspuns matur aveți domnule! Se vede că aveți un iq extrem de ridicat! Dar având în vedere că sunteți un fanatic religios, astfel de comportamente nici nu mă miră!
Te-ai suparat dintr-o glumita? Sa iti aduc la cunostiinta ca un ateu sau ce-o fi el a postat la categoria Religie filmulete cu niste dragoni de Komodo care sfasiau de viu un cerb care nu se mai putea misca, intreband de ce a creat Dumnezeu o lume asa de cruda.
Asa ca in calitate de vegan ateu e cam absurd sa alegi ca raspuns castigator "toate" din moment ce unele animale le mananca pe altele si mai bine sa nu imi exprim eu parerea despre IQ-ul tau.
Salut,
Pisicile îmi plac foarte mult, sunt așa liniștite și ascultătoare.
Câinii pentru că pe lângă faptul că sunt foarte drăguți își apără stăpânul.
Iepurii și păsările.
Câinele,nu ca îmi place pur si simplu îl iubesc îmi plac în special cei care rămân mici