| siwel a întrebat:

Care sunt cele mai mari dileme ale voastre in ce priveste sensul vietii? Mi-ar place sa fie raspunsuri simple si din inima nu 'bombe mari si/sau smechere' Mersi.

12 răspunsuri:
| LeMotán a răspuns:

Am mai spus-o si o mai spun:
"Viata nu reprezinta cantitatea de aer pe care o inspiri, ci momentele care iti taie respitatia!" (Hitch)

| ad3linush a răspuns:

Eu cred ca sensul vieti este sa o traim, sa invatam ce este bine si ce este rau, iar apoi sa murim.

| aneth a răspuns:

Stii mereu m-am intrebat care este scopul unora(incluzandu-ma si pe mine) pe pamant sau pur si simplu dc traiesc. Nu am aflat inca raspunsul, dar mi s-a dat a 2 sansa la viata(am avut cancer), de asta eu cred ca viata trebuie traita din plin si fara regrete!

Deci sfatul meu :Traieste-ti viata, si nu m-ai sta la intrebari!hee hee

| Nicky29 a răspuns:

Pentru ce mai ma nasc daca trebuie sa mor laughing? de ce trebuie sa mananc daca mi se face din nou foame? Ma intreb in fiecare zi dupa ce imi fac baie se presupune ca sunt curat atunci de ce mai spala mama prosopu cu care ma sterg?

| DorelSudoru a răspuns:

"Sa gandim logic sau nu, aceasta e intrebarea"

April
| April a răspuns:

Nu stiu de unde vin, nu stiu unde ma duc; tot ce stiu e ca trebuie sa merg. Iar faptul ca fiecare zi e are taina si surpriza ei, imi face drumul usor.

| mihaibrasov a răspuns:

Desi existenta fizica e perfecta in totalitatea ei, cred totusi ca ar fi trebuit conceputa astfel incat "raul" sa nu fie atat de crud uneori (saracie, malnutritie, boli si alte necazuri). Suferinta e normala, dar suferinta excesiva nu mi se pare o abordare prea 'corecta' pentru o lume care nu are niciun atom fizic imperfect, deci este perfecta. E doar parerea mea, atat, nu decid eu.

| yoo23 a răspuns:

Eu nu am nici o dilema in viata.cam toate intrebarile pe care le-am auzit, mi s-au pus, sa mi le-am pus am gasit raspunsuri la toate. Cel putin din perspectiva mea, eu stiu in ce cred, si ce fac.

| Domino a răspuns:

Nu e chiar asa usor de raspuns la aceata intrebare. N-au avut marile minti raspuns... dar nu strica sa ne dam cu parerea. Eu habar nu am care e sensul vietii. D. p. d. v. biologic scopul existentei noastre este supravetuirea speciei. Cred ca e de ajuns, ce alt sens sa mai aiba?

| siwel explică:

Crinule,
adevarul e ca sensul vietii la unii se invarte in jurul orientarii sexuale, sau a complexului oedipian nerezolvat si blocat in faza orala si apoi varsat prin tastatura peste ochii nostri. Asta e: Sa-ti fie de bine laughing mai grele dileme sa nu ai ca poti obosi si doamne fereste nu mai ai energie sa tragi... camasa.

| TheSkyNow a răspuns:

I greu sa defineti dileme de viata, inca suntem relativ barbari, abia de cativa ani avem tehnologia pentru o imagine mai completa a contextului.
Nu ar exista nici un sens pentru existenta daca dupa ce ai muri ar fi gata tot. aia e sigur.

| AvalohAlyn a răspuns:

Moartea sau existenta ei ne face mai buni?