| andraraile a întrebat:

Care sunt conceptiile sensului vietii?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sensul vieti este sa ai ceea ce isi doresti, cateodata ceea ce isi doresti nu e mereu bine, e un paradox, viata e scurta bucurate de fiecare clipa traita ca una singura traiesti, din pacate putini isi amintesc asta, multi se cred nemuritori majoritatea dintre noi

| grab a răspuns:

E tema pentru la scoala sau e pentru curiozitatea ta personala?
sensul vietii e impartit in atatea fire cate perceptii asupra vietii sunt. unii cred ca aici ne cladim mantuirea, altii cred ca aici ne distram cu sex si mancare, si nu in ultimul rand inmultirea speciei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți oameni au existat vreodată, tot atâtea concepții sunt. Nu le putem ști noi pe toate.
Dacă te referi la alea din manualul de filosofie, e destul de ușor să le identifici și singur/ă din fragmentele autorilor care sunt acolo. Practic ți se dă mură în gură.

| tacitacitaci a răspuns:

Fiecare are un "sens" daca vrei sa-l numesti asa, diferit. Eu am alt sens decat al tau. Nu poti sa le numesti pe toate, caci sunt infinite.
Daca eu vreau sa ma dezvolt in 2-3 planuri, imi indrept atentia spre ele si devin sensurile mele in viata.

| nustiumatematica a răspuns:

-sa plantezi un pom
-sa ai o casa
-sa ai un copil
cred ca la astea te referi

| andraraile explică:

M-am referit din punct de vedere filozofic(de aia am pus si intrebarea in categoria "stiinta si filozofie"). Sau pentru altii, da, am intrebat pentru ca e tema.