Cred in tot ceea ce exprima ''frumos''.
De pilda, persoanele cu o onestitate intelectuala, care pun accent si ating cote inalte, ale receptivitatii, patrunderii in spectrul lucrurilor, trairilor adanci / intense - umane -, dandu-le valoare / sens / culoare / aspect / respect.
Si, de ce? - Pentru ca-mi satisface intelectul, imi confera increderea- de care orice om are nevoie, la un moment dat (acel ''surplus'' de pozitivitate) si / sau un imbold.
Dar, mai inainte de toate, cred in mine. Tu?
In oameni; in puritatea lor; in gingasia lor,in felul cum se manifesta,atitudinea lor, etc...dar nu in toti, ci in cei ce merita.
Cred doar în mine. Restul chestiilor nu reprezintă aşa mult interes încât să mă facă să cred şi în ele. Bine, poate doar berea...
Http://www.TPU.ro/religie/tu-in-ce-crezi/ si cred ca s-a mai pus de cel putin 10 ori in ultimile 7 zile. Ma intreb daca nu s-ar putea face o categorie separata, anume pentru asta.
Ce Zen esti, domnu' Hyde
A uitat sa-mi spuna mama
Eu cred in mine! In vointa mea, pentru ca pot ieis din orice incurcatura, din orice necaz, iar asta ma face sa am incredere in mine sa ma pot incuraja singura!
In viata extraterestra pentru ca este inposibil sa fim singurii din marele univers, in stiinta pentru ca stiinta ne-a adus aici, in parinti pentru ca ma ajuta tot timpul si in sclavia mentala pentru ca este foarte utila.
Dan_6101 întreabă:
anonim_4396 întreabă: