Prostia, democraţia,religia,rasismul,prejudecăţile,şi, din nou, prostia(dacă nu ar fi asta nu aş mai avea ce să elimin)
p.s. dacă sar elimina prostia nu aş mai avea nimic cu democraţia.
Decat sa elimin ceva, m-as baza mai degraba pe principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma". Si fecalele sunt ingrasaminte...
Eu zic ca ar trebuie schimbat ceva nu eliminat gen:guvernul. Daca reusim sa ii dam pe toti afara poate ne va fi mai bine,dar nici asa nu cred ca vom iesi cu ceva deoarece intra altii mai buni ca astia... daca am reusi sa fim noi cei care il conduc, sa fie democratie nu ceea ce numesc ei acum libertate, ca asta nu e!
Religia.
E una dintre cele mai peiculoase creatii ale omului.Din cauza ei au murit atatia oameni... Altii sunt discriminati, batjocoriti si bruscati din cauza ei.
E pur si simplu diabolica.Iar cel mai rau este ca din cauza unor religii, rasa umana e oprita din a evolua. (Prefer sa nu dau exemple pentru a nu ofensa pe cineva).
Acesta este raspunsul meu. Sper sa scapam de religie cat mai repede.
Lipsa de solidaritate între oameni, neimplicarea în teme cu impact larg, egoismul oamenilor, nepăsarea faţă de educaţia proprie, indolenţa faţă de generaţiile viitoare, necunoaşterea limbii materne.
Prostia, lenea, lacomia, rautatea, inselaciunea, discriminarea de orice tip, fitele.