Plasticul e printre campioni, de aia e şi atât de periculos, când vine vorba de mediul.
Hauru', de asta CD-urile trimise in spatiu sunt din aur, dar , si si inoxul. Apropo, cica o sa vina extraterestrii sa ne jefuiasca, pentru ca au nevoie de el pentru calculatoarele lor performante.
Trompyy a întrebat ce fel de materiale rezistă mult în timp, adică se descompun greu în condiţii naturale, nu neapărat deloc. Iar plasticul se numără printre ele, aşa că mai degrabă intervenţia ta e eronată şi inutilă, nu cei de care te-ai legat.
http://ecodiplomacy.wordpress.com/......e-gunoiul/
Chiar nu pricepi că eşti irelevant? Iar Trompyy, oricum, nu cred că se referea la materiale, care se formează în mod natural, că aşa puteam şi eu să zic "diamantul". În orice caz, care parte din "printre" nu înţelegi? Plasticul este unul dintre materiale, care se descompun greu spre deloc, de la caz la caz, deci răspunsurile noastre sunt cât se poate de valabile. Punct.
As zice plasticul, si otelul inoxidabil, de aceea se numeste inoxidabil, ca nu se oxideaza, deci este rezistent cam aproape in orice mediu.
Plasticul ramane intact pe vecie.
Mai stiu si de sticla ca ar ramane intacta dar un studiu a aratat ca dupa cateva mi de ani de dezintegreaza!
anonim_4396 întreabă: