| Marius_Slabu_1994 a întrebat:

Care sunt previziunile voastre depre viitorul societății românești? Cum credeţi că va arăta viitorul ţării peste câţiva zeci de ani?
P.S. M-aș bucura dacă m-ați ajuta cu gânduri pozitive, optimiste, despre viitorul societății noastre.

11 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

România din viitor va arăta cum arată astăzi Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, SUA...

Exact așa cum România din prezent arată precum arătau țările din centrul Europei acum vreo jumătate de secol.

Arată rău?

| anss23 a răspuns:

Atunci cand vorbim de viitorul unei tari nu e loc de subiectivism.Ori ceri parerea sincera a cuiva, ori ii spui ca te astepti sa iti zica un basm, sau un adevar invaluit in roz.In Romania sunt din ce in ce mai multe persoane deschise la minte in momentul de fata si cred ca, desi in domeniul educatiei nu stam prea bine, per total oamenii dau dovada de un minim de bun simt de cele mai multe ori.Sunt foarte multe probleme pe plan social si economic, asupra carora trebuie sa ne concentram si sa gasim rezolvari dar probabil nu vom ajunge la o rezolvare decat peste cateva zeci de ani, asa cum ai formulat si tu.O problema ar fi ca foarte multi oameni valorosi au plecat de aici si vor continua sa plece, si noi cei ramasi iesim in pierdere

| T0T a răspuns:

Cum putem vorbi despre optimism când lucrurile devin din ce în ce mai nasoale? Ne adâncim în datorii până când chiar nu vom mai avea posibilitatea vreo dată să le plătim, iar atunci vom fi 100% dependenți de alții. Ne vom vinde atunci toate resursele pe nimic ca să ni le plătim pe jumate iar după ce mai putem face? Devenim curvele americanilor pe nimic.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Să nu mai vorbim că populația e îndobitocită atât prin migrații cât și prin valori.

| K0sti a răspuns:

O parte din viitorul tarii e pe TPU, concluziile le tragi singur...

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Ca eu voi ajunge presedinte? smugsmug

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Din pacate, nu te putem ajuta. Viitorul Romaniei este sumbru.

| UzOm a răspuns:

Mă întreb dacă o să mai existe România.

| Cliar a răspuns:

Degeaba stai tu si citesti parerile oamenilor, prin prezentul pe care il traiesti acum, vei influenta viitorul si il vei creea asa cum va fi.

| BiciPliz a răspuns:

Pai in 2015 am avut cea mai mare creștere a economiei di UE. România e o tara in curs de dezvoltare, cu siguranță va exista o evoluție continuă.
Nu te lua după ăștia cu "viitorul sumbru", "o parte e pe TPU" sau "ne adâncim în datorii". Asta ultimul crezi ca a deschis o carte vreodată? Își vomita plictiseala pe TPU.

| T0T a răspuns (pentru BiciPliz):

Uite un idiot.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Datoria_public%C4%83_a_Rom%C3%A2niei

http://www.digi24.ro/......tiile+scad

https://ceicunoi.wordpress.com/......gc-pol180/

Dar oare cine ne exploatează minereurile, că eu observ numai nume străine.

Da bună evoluție ai observat dumneata. Aia cu creșterea economică e o abureală ieftină deocamdată. O creștere economică nu e musai să se mențină prea mult. Mai zici și că avem cea mai mare creștere din Europa în 2015? Asta chiar e o aiureală și se vede că nu prea ești documentat, a fost un trimestru când am avut așa creștere, dar asta nu înseamnă că în toate trimestrele anului am avut cea mai mare creștere economică. E ceva ce poate varia destul de mult.

Datoriile alea rămân indiferent de creșterea economică și cine și când crezi că le va plăti?