Sa-mi bag piciorul in ele de lucruri.As fi atit de fericit incit n-as mai realiza absenta a nimic.
Am o cutie plină cu amintiri, poze, poezii pe care le scriam cand eram mai mică, desenele mele, carnetele de note din generală și școala primar, chestii aparent mărunte. După ea m-aș întoarce.
Vorbesti serios? parca nu credeai.
Eh,it was a joke
Maybe a stupid one, i think...
Pai salvez "casu" si actele care sint in acelasi loc, asa ca salvez averea.Casa daca am asigurare las-o sa arda ca o sa imi dea bani si fac alta noua.
Cu siguranţă m-aş întoarce după cartea care mi-a deschis mai bine ochii, Arta pierdută a vindecării, măcar atât să-i ofer.
Probabil m-aş salva pe mine de propria prostie, pentru că am reintrat în casă, să salvez ceva ce se poate înlocui, cu riscul să nu mai ies afară viu, sau mutilat pe viaţă.
Pentru casă şi bunuri există asigurări
Eu as salva calculatorul... ca altceva n-am ce deoarece daca vr dioplome ma intorc la scola si le cer si ti se pe loc... sau nah unde ai avut u practica si gata
Cred ca albumele cu poze, dar avand in vedere ca acum majoritatea pozelor sunt digitale, probabil calculatorul. M-am gandit sa iau bijuteriile, dar nu cred ca ard daca sunt din aur sau argint si le pot lua si dupa ce se stinge focul.
SwEEtGiRlZ întreabă: