| 4b a întrebat:

Casa, cu tot avutul tău, ia foc. După ce ai scos întreaga familie mai ai timp să intri pentru ultima dată şi să mai salvezi un singur lucru. Care ar fi acela?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Lipiciul! Daca tot ajung sarac, macar sa fiu sarac lipit!

| 4b explică (pentru anad):

laughing

| NOname a răspuns (pentru anad):

Sau mai bine...cu lipici.

| anad a răspuns (pentru NOname):

Buna idee! Ma lipesc de un portofel dotat(cu bani -rog seriozitate!) si am rezolvat-o!

| NOname a răspuns (pentru anad):

Sau poate se lipeşte de tine cineva, toată aşa atrăgătoare, fermecătoare, seducătoare...

28 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Sa-mi bag piciorul in ele de lucruri.As fi atit de fericit incit n-as mai realiza absenta a nimic.

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Nici macar talanga?

| harciog a răspuns (pentru Hombre):

Ma habaucule, din cunostintele mele elementare, metalul rezista la banala temperatura dezvoltata de un banal incendiu.Asadar o gasesc acolo in scrum, intreaga, dupa tot balamucul.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dosar cu contracte, actele de identitate!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Telefonul.

| Musique a răspuns:

Am o cutie plină cu amintiri, poze, poezii pe care le scriam cand eram mai mică, desenele mele, carnetele de note din generală și școala primar, chestii aparent mărunte. După ea m-aș întoarce.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Biblia.

| lolium a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Vorbesti serios? parca nu credeai.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru lolium):

Eh,it was a joke happy
Maybe a stupid one, i think...

| relian a răspuns:

Pai salvez "casu" si actele care sint in acelasi loc, asa ca salvez averea.Casa daca am asigurare las-o sa arda ca o sa imi dea bani si fac alta noua.

| Dariusuu a răspuns:

CD meu cu poze, si filmulete video.

| WhatheWow a răspuns:

Pianul din baie ce dreacu' să mai salvez că stau cu chirie! laughing

| Delicacy a răspuns:

Cu siguranţă m-aş întoarce după cartea care mi-a deschis mai bine ochii, Arta pierdută a vindecării, măcar atât să-i ofer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intru sa-mi salvez mesajele de pe mail si eventual mai pun vreo doua, trei lemne in soba.

| Onio a răspuns:

Probabil m-aş salva pe mine de propria prostie, pentru că am reintrat în casă, să salvez ceva ce se poate înlocui, cu riscul să nu mai ies afară viu, sau mutilat pe viaţă.

Pentru casă şi bunuri există asigurări tongue

| lumy4u a răspuns:

Diplomele mele de hairstylist

| CristiSeeker a răspuns:

Chitara.

| Terente20 a răspuns:

Cine mai sta sa scoata familia? scot bani si lucruri intai

| gabyS98 a răspuns:

Berea din frigider

| Mitrea_Valentina_1986 a răspuns:

Actele ca umbli de innebunesti sa le faci din nouhappy

| danut222 a răspuns:

Eu as salva calculatorul... ca altceva n-am ce deoarece daca vr dioplome ma intorc la scola si le cer si ti se pe loc... sau nah unde ai avut u practica si gata

| Lorely a răspuns:

Amintirile.

| Marius_Grigore_1989 a răspuns:

Caine nu am pisica nu ...CALCULATORUL BINEINTELES.

| AureolaMofetica a răspuns:

Cred ca albumele cu poze, dar avand in vedere ca acum majoritatea pozelor sunt digitale, probabil calculatorul. M-am gandit sa iau bijuteriile, dar nu cred ca ard daca sunt din aur sau argint si le pot lua si dupa ce se stinge focul.