Daca ai o sotie buna esti norocos, insa daca ai una turbata vei devenii bataus si in final vei inebunii si alcoolul va fi nasul tau.
Κλεοπάτρa- Ar fi trebuit sa te rezumi la intrebari, nu se comentezi la adresa avatarului meu. Am dreptul sa fiu narcisist, ipocrit, tampit, arogant etc., iar tu, ai dreptul sa ma accepti sau sa ma ocolesti, nu sa ma judeci. Numa' bine.
Pai sunt 3 afirmatii in citatul respectiv... cu ultimele 2 as fi de acord, dar cu prima? "casatoreste-te orice ar fi"? asta din start suna ca o restrictie extrem de rigida, fortata chiar. As inlocui "absolutul" cu "alegerea", pentru mine ar avea mai mult sens asa si ar descrie un spectru mai larg pe posibilitati.
"Ce are un om fara visuri?" Posibil o viata fara dezamagiri.
Cu o conditie: sotia sa fie Xantipa. Varianta masculina a Xantipei nu o cunosc, deci nu cred ca e valabil si in privinta femeilor. Ne detasam mai usor, iar cand suntem batute la cap, ne refugiem in propria lume. Ce urat!
Ce are? Certitudini.
Numai intrebari triviale cu iz filozofic sunt p-aici...
fara visuri nu mai ai absolut nimic, oricat de cliseu suna; devii un blazat, un nimic social care nu are niciun tel.
Fiecare are soarta lui, daca pica femeie rea asta e, daca e buna mult mai bine (o zic pentru cine vrea sa se casatoreasca). Si omul fara visuri ar fi ca un obiect fara valoare.
Ma tot intreb... oare de ce filozofeaza tipul care a spus asta? Ce probleme are cu nevasta?
Un om fara visuri se are pe el si o singura dorint sa fie fericit pana cand va muri. Ma numar printre pesoanele care nu are visuri asa imi zice toata lumea ca eu nu visez la nimic. Facusem un arbore genealogic pentru asa ceva si pusesem in ordine : prima oara sunt ideile-sperantele-dorintele-visele si in final realitatea.
Cat despre prima intrebare ce pot spune o sotie rea te face sa suferi si cum se spune ce te doboara te faci mai puternic si mai intelegator.
Mie imi vine sa rad,suna un fel de''marita-te cu orice pret,daca iei unu bun,bravo, daca nu, e porc''
pentru ca asta e filosofia mea
La femei ar suna cam asa : CASATORESTE-TE ORICE AR FI!
Daca vei avea un sot bun o sa fi trista fiindca e pampalau. Daca vei avea unul rau o sa fi trista fiindca te bate.
stare generala : depresie
Dar casatoreste-te ORICE AR FI
Buna,rea,fericire sint chestii relative si nu m-apuc sa-ti spun acum ce inteleg pentru toate in parte.A deveni filosof, daca devenirea incepe odata cu insuratoarea atunci e totul pierdut pentru omenire.Totul incepe intr-o copilarie grea,dura, unde singurul lucru spre o lume frumoasa e cititul sau fuga din fata severitatii vietii, refugiatul intr-o lume iluzorie creata de filozoful in sine, refuzul vulgaritatii existentei.Si pentru femei e aceeasi chestie pentru ca a gindi omeneste nu trece nici prin penis nici prin vagin.
De asta nu vreau sa ma marit. Daca intalnesc un barbat bun, care nu merita sa suporte ifosele mele? Daca intalnesc unul mai nebun ca mine, de ce sa fiu obligata sa-i suport ifosele? Nu cred in "casatoreste-te orice ar fi", nu tin cont nici de dorinta parintilor de a deveni bunici. Daca nu simt nevoia, nu fac ceva doar pentru ca trebuie facut orice ar fi...
Sa-ti raspund si la ultima intrebare. Ar avea fantezii.
anonim_4396 întreabă: