Fiecare om are o doza de prostie in el ...deci probabil ca nu ar mai exista deloc oameni
Ar scadea considerabil...
Daca fiecare s-ar considera pe sine cel mai destept si pe restul prosti, fiecare ar trai singur pe lume.
Totodata pribabil ar disparea doar 10% din oameni, deoarece chiar daca unii par prosti rational sunt de fapt adevarate genii sentimentale si asta e mult mai important.
Degeaba esti un geniu rational daca esti un retardat sentimental.
P.S. Scuze pentru exprimare!
Să nu credeţi că ar fi chiar atît de puţini, petru că ...mama proştilor e mereu gravidă!
Depinde ce inseamna prost pentru tine parerea mea nu exista prosti si doar pers care lipsite de informatie si ratiune
Prost e acea persoana careia daca ii explici de 100 de ori un lucru nu pricepe nimic. pentru ca nivelul de inteligenta nu ii permite sa vada lucrurile in ansamblu.
O persoana careia daca ii explici ceva ce o depaseste incepe sa rada de tine.
O persoana lipsita de ratiune.
Somnul ratiunii naste monstri.
Mie imi daca explici de un miliard de ori ca dumnezeu nu are creator nu te voi intelege
Ai dreptate mare. Din pacate nu prea ce ai ce face in Romania
In cazul acesta sa speri sa nu se indeplineasca ce e enuntat in propozitie.
Dar la tine e altceva.
Nu e vorbe de neintelegere. Ci de ignoranta.
Intrebarea este nu ce ar mai ramane daca prostii ar disparea. Termenul de prostie oricum e relativ si inseamna cateceva pentru fiecare in parte.
Dar ce s-ar intampla daca toate persoanele care dau dovada de ignorata ar disparea.
La nivel mondial...probabil vreo 40-50% daca aplicam aceeasi formula si in Romania tare ma tem ca am ramane 20%
anonim_4396 întreabă:
AnonimMareMareMare întreabă: