Ma gandesc sa parasesc TPU, din pacate nu ma regasesc aici prea multa energie negativa
Ai dreptate, mai bine incearca sa faci exercitii fizice pentru ca te elibereaza de tensiune.
Nu nu vreau,dar sa stii ca am vorbit serios, niciodata nu este prea tarziu sa incepi un program regulat de activitati fizice si sa obti beneficii privind starea de sanatate, indiferent de varsta pe care o ai.Incearca sa menti activitatea fizica in fruntea listei tale de prioritati! nu mai stai toata ziua pe TPU.
Sa stii ca si eu am vb foarte serios doar nu te-as manca, am sala de fitnes la liceu
Categoric nu! Sunt un egoist mult mai rece decat gheata, un insesibil cum nu intalnesti, decat in filmele de groaza. Daca as face un copil, l-as face pentru a-mi aduce unele beneficii, nu pentru a ma bucura eu de prezenta lui sau el de-a mea. Nu vreau sa am copii doar pentru ca trebuie sau doar pentru ca asa e la moda.
Da,are importanta faptul ca recunosti ca ai gresit si poti sa spui iarta-ma.Dai dovada de integritate, ai coloana vertebrala.Este ok.
Credinta nu poti sa o tii ascunsa.Atunci cand Il cunosti pe Dumnezeu nu mai poti sa taci! http://www.youtube.com/watch?v=6_V6cDhwlX8
anonim_4396 întreabă: