| blondissima a întrebat:

Cat de important este un detaliu mic la momentul potrivit? Poate schimba cursul unei vieti?

12 răspunsuri:
| NuMaCheamaToni a răspuns:

Eu cred ca da.

| winter a răspuns:

Este ca si cand buturuga mica rastoarna carul mare deci niciodata nu vei sti ca si un detaliu mic iti poate schimba viata sau decenu sa tio rastoarne pe dos

| AnonimGirl a răspuns:

Da, poate. Chiar si cele mai mici detalii sunt importante. Un om bun crede cu adevarat ca ele au un sens foarte important in viata. Un om rau le lasa balta si nu crede asta. Fundita, te rog frumos?

| miradoniz a răspuns:

Exista detalii,uneori fraze care îți schimba viata; dar este cuvântul în sine(uneori îl știi deja, dar îl înțelegi altfel, în profunzime)sau poate este momentul în care ești pregătit sa schimbi de viata? cred ca acest mister ma depășeștehee hee

| DianaScorpio a răspuns:

Eu cred ca detaliile, pana si cele mai mici, sunt destul de importante. Poate ca schimbatul cursului vietii e mult spus, dar cu siguranta detaliile pot sa faca viata mai frumoasa sau in celalalt caz, mai urata.

| Flori a răspuns:

Marile realizari sunt posibile datorita micilor detalii.Cursul vietii poate fi schimbat al naibii de usor.Cu un simplu si banal respirat, cu o vorba aruncata-n vant, cu un sarut dat pe fuga...astfel de mici detalii.

| bamse a răspuns:

Pai sigur ca da, dar intrebarea e prea generala nu prea ne solicita.

Suntem formati din atomi mici, zilele noastre contin multe aspecte minore, maruntisuri. A mai zis unul odata : Cat de cotidiana este viata! Nu in fiecare zi nastem un prunc, ne casatorim, mai stiu eu serbam ziua de nastere, murim eroic pentru cei dragi...etc

Nu exista in viata lucrul cel mai mic, greseala cea mai mica. Ci tot ceea ce facem ne defineste.

Puteti gasi pe google texte care prin schimbarea semnelor de punctuatie numai, schimba total sensul unei fraze.

| Klepto a răspuns:

Detaliile mici dau nastere evenimentelor mari.
Orice actiune are si o reactiune, chiar si faptul ca ti s-a blocat tocul in crapatura unei pavele si ai stai 2 minute sa ti-l scoti, a inchis o usa din viata ta si niste posibilitati, dar s-a deschis alta usa si alte posibilitati.
Conceptul care l-ai spus tu este amplificat de intrebarea din mintea noastra: "Ce-ar fi fost daca?".
Ce-ar fi fost daca nu m-as fi dus _____, nu m-as fi intalnit cu ______ si tot asa.
Nu o sa stim niciodata ce am pierdut prin alegerile noastre.
Eu am patit pe propria piele si acum cand stau si ma gandesc daca nu as fi facut un lucru, n-as fi avut parte de multe experiente.A fost vorba de un da sau nu, dar a contat.
Este adevarat ca unele lucruri se intampla la momentul potrivit, pacat ca nu stim niciodata care detaliu insignifiant o sa ne schimbe cursul vietii.

| Claudiuu a răspuns:

Da un detaliu mic poate schimba felul in care gandeste o persoana ceea ce ii schimba viata.

| smashedblackfox a răspuns:

Cu siguranta. de exemplu, in anchetarea unei crime, detaliile sunt de obicei cele care-l demascheaza pe asasin. dar nu neaparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte important. Nu numai ca poate schimba cursul unei vieti, dar o poate si curma. Un simplu fir de par ajuns intr-un plaman, dezvolta o infectie nimicitoare, de cele mai multe ori chestia asta fiind fatala. Am dat si eu un exemplu.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Cursul unei vieti,nu, dar cursul unei situatii, da!

Întrebări similare