Dacă e prea mic, îmi pierd autostima, daca e prea mare, o pierd în fata celorlalți, prin urmare vine ajustat exact cât e nevoie, în funcție de situație.
Cheers
După ego-ul meu să-mi și fie! tot ce am în inima mea și sufletul meu pentru oamenii cu Adevărat Dumnezeul și Hristos mie să-mi dea în viața mea! Cu tot cu ego-ul meu de 1000000 și infinit! Așa cum tratez eu oamenii la rândul meu, așa să mă și trateze Dumnezeul și Hristos! și oamenii!
Câteodată devin nesimțit! devin răutăcios, Dușmănos, nervos, și da, îmi mai scapă o vorbă greșită ne potrivită la locul ei! poate că nu sunt complet emancipat sau educat, sau matur! dar fac tot ce pot eu însumi! ce îmi stă în putință să nu ajung să rănesc oamenii, la inimă și la suflet și sa evit orice formă de scandale, certui și sălbăticie! Știu ca viața nu-i ca în filme și basme, dar eu și cu Dumnezeul și Hristos fac tot ce pot și îmi stă în putință să nu mă implic în belele și probleme, aroganțe, figuri, și alte nebuni!
Am enorm de mare grijă cu emoțiile pe care le simt și sentimentele mele atâta cât și al oameniilor din jurul meu! fiindcă ego-ul poate să-și facă de cap cu mine dacă eu nu-s un om stabil în privință cu mine însumi! Nui ușor să stai în fața emoțiilor sentimentelor tale Adevărate ca om! duci o luptă infinită cât trăiești ca om! fiindcă orice emoție orice sentiment puternic orice ego personal poată să-ți facă probleme! Dacă nu ești un om stabil cu tine însuți! Asta eu încerc cu mine duc lupta infinită către Dumnezeu și Hristos! Ca sa rămân om și nu un animal! Controlat de multe sau alți.