| Meme10Memu a întrebat:

Cat de mult ar fi evoluat medicina daca nu s-ar fi aruncat sume mari de bani pe teoria evolutiei si pe misiuni pe alte planete? Ar mai fi murit atat de multi oameni in spitale si pe strazi?

95 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns (pentru Meme10Memu):

Ba ai ura de stiinta, intrebarea ta dovedeste negru pe alb asta, din faptul ca mai bine mai putina cunoastere si mai multi bani pentru medicina, medicina care e de fapt distrusa de biserica, nu de programe spatiale si teoria evolutiei, iar de faptul ca e

DE CATI BANI **SUGE** BISERICA NU AI ZIS NIMIC

"in biblie e incurajata stiinta"?!? HAI SIKTIR!
sunt "numai" cateva arderi pe rug care dovedesc absolut contrariul
DAR TU ITI PERMITI SA VII AICI SI SA MANANCI RAHAT CUM CA E INVERS
HAI SIKTIR!

inca odata, CE ZICI DE FAPTUL CA BISERICA SUGE BANI POPULATIEI SI MEDICINA ARE DE SUFERIT?!?!?!?!?!?

| Meme10Memu explică (pentru JicaContra):

Religia falsa e descrisa in Apocalipsa capitolele 17, 18. E sub forma unei prostituate care traieste in lux si care comite adulter spiritual cu imparatii pamantului.

| Meme10Memu explică (pentru Apokales):

Religia falsa aduce oameni cu capul aplecat dispusi sa-si apere patria stiind ca dupa moarte acestia merg in cer la...

| Meme10Memu explică (pentru doctorandus):

N-are nici o legatura rezistenta la antibiotice cu inchipuita teorie evolutionista. Explicatie: mor majoritatea nerezistente si raman cateva care sunt foarte putin diferite insa suficient cat sa nu moara insa tot din acel tip de bacterii fac parte. Potential de variatie genetica in cadrul aceluiasi tip. La fel se intampla si la oameni. Unii sunt mai rezistenti la o substanta toxica decat altii insa nu face din ei alta specie si sunt tot oameni.

| Apokales a răspuns (pentru Meme10Memu):

Si care-i aia adevarata?

Pentru a afla trebuie sa citesti si sa o descoperi tu insuti. Nu pot afla in locul tau. Viata vesnica inseamna o singura credinta adevarata. Degeaba ti-as spune direct concluzia care e religia corecta pentru ca e posibil sa nu ma crezi.

Ok. Islamismul.

Trebuie sa dovedesti. Vezi, tu te-ai aruncat cu un raspuns. Eu m-am abtinut. Stiu ca esti nesincer. Ai ales islamismul la plesneala.

Ce sa dovedesc?

Religia adevarata implica stiinta si comparatii rationale. Nu asa cum faci tu.

Deci tu consideri ca islamismul nu este religia adevarata?

Tu zici ca aia: "ce diferenta e intre religii atata timp cat nu e nici o diferenta? toate fiind inventii si povesti".

Tu ai citit Coranul sau macar parti din Coran?

Sunt diferente, dar toate au asemanari si puncte comune in istoria lor. Revenind la subiect, de ce cultele religioase primesc o gramada de bani de la stat, iar biserica nu face nimic pentru cazurile sociale, de ce biserica nu a contribuit asa cum se cuvine in lupta cu coronavirusul? Raspunde, te rog, pentru ca n-ai facut-o pana acum.

Nu ma intereseaza ideologia crestina si prea putin a islamismului.

Vezi ca ai picat la testul de sinceritate.

"puncte comune in istoria lor. " adica vrei sa spui asa cum am banuit adica toate religiile sunt niste inventii pur umane.

Legat de a doua chestiune. Te-ai intrebat care a cauza problemelor sociale, cauza virusurilor? Ca sa vezi care ce face si nu face nu e un mod corect de a gasi religia sau adevarul.

Da, acum raspunde-mi la intrebarile de mai sus, te rog.

Raspunde la intrebarile mele de mai sus si continuam.

Tu intrebi asa: daca unul fabrica un procesor gresit inseamna ca proiectul e gresit? desi altii au facut procesoare bune dupa acelasi proiect. Cam asa sunt intrebarile care mi le pui pentru a ajunge la ceva asemanator.

Sunt neimportante intrebarile pe care mi le pui in gasirea adevarului. Daca unii se impiedica in cursa spre premiu inseamna ca competitia sau drumul spre premiu e gresit?

Ai baut ceva? Te-am intrebat ce a facut biserica cu privire la societate? Da-mi voie sa-ti reamintesc intrebarile:

"Revenind la subiect, de ce cultele religioase primesc o gramada de bani de la stat, iar biserica nu face nimic pentru cazurile sociale, de ce biserica nu a contribuit asa cum se cuvine in lupta cu coronavirusul? Raspunde, te rog, pentru ca n-ai facut-o pana acum."

"Cat de multe vieti ar fi fost slavate daca nu se alocau sume importante de bani pentru cultele religioase?"

Daca refuz sa raspund la niste intrebari neimportante inseamna ca am baut? Ti-am explicat motivul pentru care nu ma complic sa raspund la astfel de intrebari. Iti mai dau un indiciu. Daca tu maine te enervezi si faci o traznaie inseamna ca ai conceptii gresite despre viata? Cu asta nu vreau sa scuz ceea ce cei despre care intrebi nu au facut.

"de ce cultele religioase primesc o gramada de bani de la stat, iar biserica nu face nimic pentru cazurile sociale, de ce biserica nu a contribuit asa cum se cuvine in lupta cu coronavirusul?" - cultele primesc de la stat cei 2% redirectionati din impozit adica din banii celui care alege sa-i directioneze. Nu se implica in cazurile sociale pentru ca lumea in general nu mai asculta nici ce zice popa. Cat despre coronavirus nu se implica pentru ca tin la banii lor. Dar oricare ar fi raspunsurile la intrebarile puse de tine nu anuleaza valabilitatea caii spre viata vesnica aratata de Iisus. Nu sta doar in puterea omului sa rezolve problemele financiare ale omenirii, sa rezolve cazurile sociale si sa rezolve bolile si moartea.

| JicaContra a răspuns (pentru Meme10Memu):

"religia falsa" are nustiuce definitie in cartea ta sfanta deci e incontestabil

CINE DRACU A VORBIT DE RELIGIA FALSA?!?

era vorba ca biserica suge bani IN RAUTATE, si spitalele abia o duc
dar de asta NU ZICI NIMIC, NIMIC, NIMIC, ORICE AR FI!

MI SE RUPE DE RELIGIA TA, insa mor de curiozitate daca o sa raspunzi la intrebarea cu biserica care primeste bani, dar spitalele nu!

| mastadont a răspuns:

Teoria evoluției e în strânsă legătură cu genetica și cu medicina. Doar datorită acesstei teorii au apărut vaccinurile și medicamentele, pentru că omul a înțeles mai bine de unde provine și cum evoluează viața în univers. Cu religia e altă problemă, dacă oamenii ar fi mai deștepți și nu ar arunca cu banii către biserici doar ca să îmbogățească paraziții de preoți probabil că am fi avansat mult mai mult. Religia înghite miliarde de mii de ani și a rămas tot aceeași.

| doctorandus a răspuns (pentru Meme10Memu):

Este o dovada a selectiei naturale, fraiere, care e o componenta a teoriei evolutiei.

| doctorandus a răspuns (pentru Inferno):

Creationistii Pamantului tanar au nevoie de o evolutie mult mai rapida decat darwinistii: de la cateva mii de specii de animale pe Arca lui Noe, acum cateva mii de ani, la 8.7 milioane specii de animale azi.

D-aia se chinuie Ken Ham sa arate ca zebrele, caii si magarii sunt acelasi baramin: Noe a luat o pereche de cai, nu si zebre sau magari.

| Meme10Memu explică (pentru doctorandus):

Potential de variatie genetica in cadrul aceluiasi gen. Termenul zi din Geneza capitolul 1 nu e neaparat de 24 de ore ci poate insemna perioade mult mai lungi, chiar de miliarde de ani. Asadar nu e neaparat nevoie de teoria pamantului tanar.

| doctorandus a răspuns (pentru Meme10Memu):

Deci ai recunoscut:

- miliarde de ani;
- selectie naturala;
- speciatie prin selectie naturala (in cadrul aceluiasi gen).

La nivelul asta "gen" devine o vorba care nu mai inseamna nimic.