| benny7 a întrebat:

Cât de mult aveți control asupra vieții?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pana la 18 ani au decis parintii pentru mine, dar imediat dupa aceea, odata cu facultatea a venit si libertatea, de a decide tot ce vreau sa fac in viata, ceea ce am si facut.
Ambitie si motivatie am avut destula, asa ca, am ajuns la capatul lumii, unde imi traiesc o viata linistita si comoda, alaturi de familia mea.

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acum 2 ore | AnnaBlandiana a răspuns (pentru benny7):
Am ajuns la capatul lumii

nu exista nici un capat al planetei

| teo530 a răspuns (pentru RAY):

A fost o metafora. S-a referit ca muncit ca sa ajunga departe unde voia ea acolo.

| RAY a răspuns (pentru teo530):

Stiu teo, dar suntem la cat stiinta

| teo530 a răspuns (pentru RAY):

Ee acum.

| teo530 a răspuns (pentru teo530):

Mersi de evaluari.

| Violleta2022 a răspuns:

Am control total asupra vietii mele.
Muncesc cand am chef, dorm si manac cand am chef, merg unde vreau si cand vreau, fac ce-mi place si cand am chef, imi cumpar ce-mi place ...samd.

| benny7 explică (pentru Violleta2022):

Ai decis ce vrei cu adevărat, Indiferent dacă este pe plan personal, profesional sau financiar?

| benny7 explică (pentru Violleta2022):

A ajunge la capătul lumii nu este un ţel de neatins pentru o femeie...*

| Violleta2022 a răspuns (pentru benny7):

Am ajuns la capatul lumii, pentru ca am ales sa traiesc acolo, asta fiind o decizie pe care am luat-o impreuna cu sotul si copii, pentru ca asa ne-am dorit la acel moment.
Evident, nu avem regrete, viata ti-o poti face frumoasa, acolo unde esti, indiferent de locatie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru benny7):

Pana la 18 ani au decis parintii pentru mine, dar imediat dupa aceea, odata cu facultatea a venit si libertatea, de a decide tot ce vreau sa fac in viata, ceea ce am si facut.
Ambitie si motivatie am avut destula, asa ca, am ajuns la capatul lumii, unde imi traiesc o viata linistita si comoda, alaturi de familia mea.

| LPCTSTR a răspuns:

Total...

| benny7 explică (pentru LPCTSTR):

Ok.cum să recâștigi control asupra vieții tale?

| LPCTSTR a răspuns (pentru benny7):

Prin citirea majorității întrebărilor și răspunsurilor lu' 'nea Steregoi, este simplu.

| Donsavas a răspuns:

Atâta timp cât suntem conștienți de noi si de lumea înconjurătoare, avem si autocontrol. Cred ca ar trebui să mă gândesc mai mult la conștientizare decat la a deține controlul. Parerea mea.

| benny7 explică:

Dacă n-o să te controlez total, viata se va transforma intr-un haos!
...

| teo530 a răspuns:

Deocamdata niciun stres ma distrez si-mi traiesc viata.

| benny7 explică (pentru teo530):

Ai simtit vreodata ca esti purtat pe valurile vietii, fară nicio putere de a produce vreo schimbare in bine?

| teo530 a răspuns (pentru benny7):

Problemele serioase mereu le-am rezolvat intr-un final.

| Ana1687 a răspuns:

Nimeni nu poate sa aiba un control absolut al vietii, poti sa incerci sa anticipezi dar tot timpul vor exista surprize, nu e numai dupa noi, nu sti cand da masina peste tine, cand se desparte partenerul/partenera de tine sau chiar te insala, cand esti concediat de la locul de munca, cand sau daca dai faliment, daca iti ia foc casa, daca castigi la loto, daca ai un copil, etc.
Dupa unul din exemplele astea, viata ta se va schimba radical si nu ai cum sa faci ceva

| SwedishMeatball a răspuns:

Mai deloc.

| sarahmaria97 a răspuns:

Asa si asa...las mult de la mine pentru binele altora...

Întrebări similare