Ma indoiesc ca medicamentele (in afara de calmante) schimba puternic comportamentul, ca ar avea loc tot felul de procese din cauza unor comportamente iesite de pe fix.
Mie mi-a schimbat comportamentul
D-aia s-a renunțat la bromură: afecta comportamentul.
Cand am luat serlift o saptamana am plans fara motiv,ameteli, vartejuri, cand am luat somnifere eram un zombi, de si dormeam 6, 7 ore, apoi tricitoco in primele 3 saptamani imi venea sa cad jos mereu,ameteli,vedere in cheata,dar ma ajuta mult recunosc,dar comportamentul, numai am anexitate, sunt mai social, numai simt frica, temeri dar sunt cam impulsiv
Am cunoscut oameni care luau medicamente din astea și nu am auzit niciodată de efecte de suprafață pozitive. Te pot băga într-o stare depresivă, să îți dea anxietate, să îți suprime emoțiile. Cred că trebuie luate în circumstanțele corecte, iar pentru asta ai nevoie de un medic bun psihiatru.
Pai depinde pentru ce sunt facute si ce promit. Doctorul pentru ce le recomanda? Ce efecte spune el ca au?
Acele efecte te schimba de tot,pentru ca lucreaza la neutrotransmitori,te pot face fericit, trist, impulsiv, dependent de ceva, te pot face praf
Nu cred ca medicamentele pot afecta comportamentul. Exceptand calmantele si antidepresivele.
Vorbesc de cele care lucreaza celebral
anonim_4396 întreabă: