Holocaust Survivors Speak: Lessons From The Death Camps.
http://youtu.be/SuvdoSpN398
How Many Animals Are Killed Every Year & How Little We Care...
http://youtu.be/fcBJLpF1xFs
NOname, am facut lapte de soia si nu-mi place
Ce sa-i fac? cum sa-l imblanzesc?
Oricum nu-mi place niciun fel de lapte, nu stiu ce a fost in capul meu...
Nu dispera! Îl poţi aromatiza o parte cu scorţişoară, alta cu vanilie, alta cu cacao (va fi un fel de latte macciato). Dacă mănânci miere, o poţi pune şi pe ea sau poţi adăuga un îndulcitor diferit, după gust.
Dar ai prefiert soia 2 minute, înainte de a o pune în blender? Treaba asta îi elimină mirosul specific de soia.
Şi eu ieri mi-am făcut lapte de soia, iar din resturi nişte prăjituri minunate cu sute de ingrediente delicioase şi sănătoase. Iar la felul întâi am făcut o salată de vinete (cu tot cu coaja, care e plină de vitamine şi, desigur, cu usturoi).
Iar data viitoare vreau să fac lapte de ovăz. Se prepară şi mai simplu (se poate chiar face pe crud şi fără strecurare) şi presupun că are un gust mai familiar, deşi nici cu soia nu mi-e ruşine. Încearcă şi tu! Poate laptele de ovăz va fi mai pe gustul tău...sau cel de caju (presupun că e super dulce şi aromat). Experimentează, până găseşti ceva ce ţi se potriveşte! A, şi dă-ţi timp ca să te obişnuieşti! Un obicei se fixează în 3 săptămâni, deci nu e grabă.
Last Embrace of Mother & Child
http://youtu.be/4uBYgVmJtmA?list=PLmIqdlomtuStFtMawXWLcH9Ia2TFFkDZ3
Nu, am hidratat boabele vreo 20 de ore si le-am pus in blender, am fiert pasta juma' de ora si am strecurat-o, atat. Am facut 2 litri din 150 de grame
Azi dimineata am fiert un plic de menta intr-un ibric cu lapte de soia si am mai pus o lingurita de coaja de portocala confiata, mi-am luat la serviciu intr-o sticla de 500 ml. A fost relativ bun