''La drept vorbind, foarte putini oameni traiesc in ziua de azi, dar iau masuri pentru a trai alta data...''
Buna
prezentul dureaza atat cat vrem noi si asta conteaza cel mai mult, daca traim prezentul, nu rezolvam nimic, cat esti activ, trebuie sa traiesti prezentul, apoi cand activitatea dispare, incepi sa traiesti si sa te hranesti cu aventurile din trecut, fie bune fie rele dar au facut si fac parte din viata ta.
O seara frumoasa sa ai
Daca e sa o luam logic, noi traim in prezent, trecut si viitor. Chiar asa?! Da, traim in trecut față de secunda/ minutul/ ziua/ anul, ce urmeaza...in viitor pentru zilele/anii trecuti. Si in prezent pentru ca orice faci acum afecteaza viitorul si il poti schimba. Cel putin asta e parerea mea, deci, nu cred ca este o limita pentru prezent pentru ca orice secunda pe care o traiesti, e prezent
Buna.Cum a spus si
Delicacy in fond este vorba doar despre un concept abstract.Nu poti vedea timpul, nu-l poti masura, tot ce poti sa faci este sa te bucuri de fiecare clipa, pentru ca este trecatoare si nu o mai poti avea inapoi.Invata din greseli, zambeste si bucura-te de viata.Azi,maine poate fi prea tarziu.
Referitor la intrebarea ta prezentul il poti lua cum vrei tu, poti sa spui ca in urmatoarea clipa este viitorul sau poti sa spui ca mult mai tarziu suntem deja in viitor.
Acum la sfarsit iti voi spune cat valoreaza timpul pentru fiecare:
Ca sa-ti dai seama cat valoreaza un an, intreaba un student care a picat examenul.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o luna, intreaba o mama care a nascut prematur un copil.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o saptamana, intreaba un editor de la un ziar saptamanal.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o ora, intreaba doi indragostiti care abia asteapta sa se intalneasca.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza un minut, intreaba un om care a pierdut trenul, vaporul sau avionul.
Bafta si bucura-te de fiecare moment!
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o secunda, intreaba un sofer care tocmai a evitat un accident.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o viata, intreaba-te ce simti cand pierzi pe cineva drag.
Toti traim in prezent, de cand ne nastem si pana murim; nimeni nu poate traii nici in trecut nici in viitor, doar in prezent.
Deci, dupa mine fiecare prezent dureaza o viata de om.
Prezentul dureaza pana cand absolut tot ce exista si nu exista va disparea (aici includ absolut tot)
Prezentul nu exista. Totul e trecut, iar despre noi putem spune ca suntem vid.
Pendulam intre trecut si viitor! Eu iti raspund in prezent iar tu vei citi in viitor ceea ce am scris eu in trecut!
Satisfied?
Tare raspunsul tau
Multumesc.
Veșnic! Viitorul va fi prezent, trecutul a fost prezent acum este prezent, peste 2 ore va fi tot prezent, odata ce si noi inaintăm cu prezentul, prezentul este acum! Veșnic!
Intr-un fel nu cred ca este prezent in univers dar este subiectiv omului cand se concentreaza asupra timpului
dragos9234 întreabă:
User252426 întreabă: