Sint proaste rau de tot.Le prindeam si le dadeam la fete sa le tina in buze sa le facem sex si ele stateau proastele.
Buna,Ana! Trebuie sa-ti spun ca mustele proaste traiesc mai mult decat cele destepte. Cele proaste traiesc cam 80-85 de zile, in schimb cele destepte traiesc cam 50 de zile. Dupa mine, eu cred ca mustele sunt aproximativ 85% proaste.
La care muste te referi, la cele de gunoi menajer, de otet, de cai, de cadavre sau de c-c-t? Daca nu pui intrebarea serios nu poti primi raspunsul cuvenit. Apropos, PROSTIA este o "calitate" specific prin definitie DOAR omului. Nici o fiinta de pe pamantul acesta nu poate avea aceasta insusire deoarece doar omul este o fiinta dotata cu ratiune (poate... pune asemenea intrebari). :
Pot fi si oameni care sa recunoasca un geniu, dar in general este ca si cum ii pui unui manelist muzica lu Beethoven sau a lui Botgros.
Muştele sunt organisme special priectate să se aşeze pe noi când ne simţim mai bine şi să ne disturbe liniştea. Deci dau dovadă de un intelect superior - nu subestima niciodată o muscă.
Nu putem sa nu radem la aceasta intrebare!
Oricum mustele nu sunt proaste unele chiar ajuta sunt destepte, dar daca pe noi ne deranjeaza nu inseamna ca sunt proaste .
Sper ca te-am ajutat