| Ana_5916 a întrebat:

Cat la suta sunt proaste mustele?
ps: vreau seriozitate nu radeti.
Funda!

Răspuns Câştigător
| Andra2012 a răspuns:

Dupa parerea mea 70%

13 răspunsuri:
| DyaElla a răspuns:

Iti dai seama ca mustele au un intelect foarte mare!

| cipriancx a răspuns:

Ce-i cu intrebarea asta?

| harciog a răspuns:

Sint proaste rau de tot.Le prindeam si le dadeam la fete sa le tina in buze sa le facem sex si ele stateau proastele.

| BeautifulAngel a răspuns:

100%

| Rossey a răspuns:

Buna,Ana! Trebuie sa-ti spun ca mustele proaste traiesc mai mult decat cele destepte. Cele proaste traiesc cam 80-85 de zile, in schimb cele destepte traiesc cam 50 de zile. Dupa mine, eu cred ca mustele sunt aproximativ 85% proaste.

| mihaibrasov a răspuns:

,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing hehehe.

| danut a răspuns:

La care muste te referi, la cele de gunoi menajer, de otet, de cai, de cadavre sau de c-c-t? Daca nu pui intrebarea serios nu poti primi raspunsul cuvenit. Apropos, PROSTIA este o "calitate" specific prin definitie DOAR omului. Nici o fiinta de pe pamantul acesta nu poate avea aceasta insusire deoarece doar omul este o fiinta dotata cu ratiune (poate... pune asemenea intrebari). :rolling on the floor

| AlxMro a răspuns:

Pot fi si oameni care sa recunoasca un geniu, dar in general este ca si cum ii pui unui manelist muzica lu Beethoven sau a lui Botgros.

| DorelSudoru a răspuns:

Mai destepte ca noi

| alex9109 a răspuns:

In proportie de 50%

| Polaris a răspuns:

Muştele sunt organisme special priectate să se aşeze pe noi când ne simţim mai bine şi să ne disturbe liniştea. Deci dau dovadă de un intelect superior - nu subestima niciodată o muscă.

| ClownFish a răspuns:

Nu putem sa nu radem la aceasta intrebare!
Oricum mustele nu sunt proaste unele chiar ajutahee hee sunt destepte, dar daca pe noi ne deranjeaza nu inseamna ca sunt proaste laughing.
Sper ca te-am ajutatwinking