Bună.
,,Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul".
Fals! Cine aleargă după doi iepuri, îi poate prinde pe amândoi, iar într-un final rămâne fără niciunul. (referindu-mă la iubiţi şi amanţi).
Baftă!
1. Nu-i de ajuns sa astepti, mai trebuie sa depui si efort pentru ceea ce-ti doresti.
2. Timpul vindeca orice rana, dar nu in totalitate. Cicatricea ramane un punct vulnerabil.
3. Cine alearga dupa doi iepuri ii poate pierde pe amandoi pentru ca nu-i poarte urmari indeajuns de mult pe niciunul.
Nu exista regula valabila in toate cazurile, de aici si termenul "diversitate".
1. Poti sa astepti ceva, numai sa nu te gandesti obsesiv, ca atunci chiar nu se indeplineste.
2. Timpul vindeca orice rana, numai ca timpul de vindecare este al fiecarei persoane in parte
3.Nu- s de acord, exista relatii adultere care dureaza ani si zeci de ani si nu stie nici dracu' de ele.
E una singura care mi se pare absolut, dar ABSOLUT stupida si neadevarata: "Cine minte si fura si cine fura da si in cap!"
Vorbele astea exista ca sa fie interpretate, daca le ei asa pur si simplu fara sa le intelegi ele sunt inutile si de cele mai multe ori false. Sunt facute sa iti miste o rotita in cap cand e nevoie
Prima își are și ea dreptatea ei, dar nu generalizând, ci DOAR în unele cazuri.De cele mai multe ori, dacă ne străduim pentru un lucru, îl vom obține.
A doua are dreptate în 50% din cazuri.Sunt întâmplări care ne rămân în minte și ne urmăresc toată viața.
Pe a treia am trăit-o chiar eu.Sau,mai bine zis,am fost implicată în ceva în care acest proverb a avut maximă dreptate.Dar depinde de context.În majoritatea cazurilor,s-a adeverit,dar, după cum am mai zis, depinde de context.Chiar și eu,încercând să mă perfecționez în mai multe domenii,am reușit.„Decât unul și bun,mai bine mai multe și bune"
Există și varianta ca, atunci când un om încearcă să facă mai multe lucruri, să nu reușească nimic.
Concluzia: O afirmație nu poate fi niciodată în totalitate corectă. Întotdeauna va fi un caz care o va contrazice.
Depinde in ce contexte le vei aplica, sa stii ca depinde mult, dar cu toate astea, sunt chair logice, si desi poate acum nu realizam ele chiar asa sunt
cred ca primul se refera la faptul ca daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa lupti pentru. acel lucru, sa iei actiune!
al-2- lea : - ca odata cu trecerea timpului, lucruriel se uita, si apele se linistesc...
iar a 3- lea, ca trebuei sa te concentruzi pe un lucru pe rand
eu cam asa le-am intele, sper ca te-am ajutat... si cred ca in viata ar cam trebui si noi sa tinem cont de ele, desi de multe ori, nu vrem!