Suntem 7,5 miliarde de persoane, difera de la persoana, de exemplu sunt pe plus cu 25 de kg de grasime e asta mar tine in viata destul de mult plus cu ce mai am, tu daca esti pe minuns cu 20 de kg vei muri mai repede ca nu ai grasime ca mine, si ca apa sunt pe plus ca tine, desi pot trai mai mult fara apa ca tine
Fără apă puțin, doar câteva zile. Dar fără hrană mult mai mult. Sunt clinici în Rusia și în Germania în care se internează oamenii pentru a ține post negru (doar apă, nimic altceva, nici mâncare nici suc)
Această metodă (water fast) e practicată de mai multe categorii de persoane, unele vor să slăbească, dar în general e practicat pentru detoxifierea organismului. La clinicile precizate oamenii vindecă diferite boli cum ar fi astmul, prin "water fasting". Durata lor ține de la o săptămână și pot ajunge și până la o lună sau chiar mai mult. Depinde de organism, dacă ești mai gras, reziști mai mult. Dacă ești mai slab, mai puțin. Dar media "safe" e cam de o lună. Sunt persoane care țin tipul ăsta de post și 80 de zile, depinde de bagajul pe care îl are organismul.
Fara mancare depinde, uni pot sa junga la 3 saptamani, uni la doua, uni chiar peste 3 saptamani, dar la apa maxim 2 zile.
No ok arunci cum eu am stat fara apa 3 zile mane?
Jura-te ca ai incercat.
Nu am incercat, citeste din nou comentariul.
Apa - maxim 6 zile
Hrana- maxim 40 zile
Nu iti recomand sa faci o excursie de supravietuie fara astea sau sa incerci sa nu bei apa etc. O sa iti vine extrem de rau.
40 de zile in cazul in care persoana sta leguma la pat.
Se ajunge până la 60-80 zile fără hrană.
Eu am zis media normală acum depinde de organism
Doar am adăugat ultimele statistici
60-80 de zile fara hrana? )))) Fugi ma d-aici ca mai mult de 2-3 saptamani nu traieste nimeni.
Ce sunt 3 sau 6 saptămâni?
Ai gresit site-ul, baiatul meu.