| muffy1 a întrebat:

Cata lipsa de ocupatie puteti avea? serios am vazut si am vb si am gandit la 2 3 intrebari ce au legatura cu religia printre altele, dar de acum parca exagerati, la categoria asta de intrebari 90 la suta e doar despre religie, oameni buni, wtf? cui ii pasa, exista sau nu exista, e real sau mit, am dovezi sau nu... e la fel de folositor sa stai cu ochii beliti in soare si sa astepti sa vezi un semn acolo inainte sa iti arda retina. ca vreti sa vorbiti de teme din astea, de ce nu vorbiti de teme actuale, sunt destule care au legatura cu viata noastra acum, cum e religia azi, cum ne influenteaza viata lucrul asta, si nu spiritual ci practic, sau cum se dau sute de milioane pentru o catedrala si alte sute pentru biserici, si ma refer la euro, dar se inchid scoli si spitale pentru ca nu se gasesc fonduri pentru ele, si n mii alte subiecte care sunt din viata de zi cu zi si care te afecteaza direct, pe bune, cui naiba ii pasa ca acu jdemii de ani a scris unu o carte prin mit sau oare e adevarata? si nu ma refer doar la crestini aici, ca sunt la fel de tampiti si necredinciosii cand incep sa vb azi de dovezi pentru ce sa int acu mii de ani.( pe bune parca toata viata voastra are biserica in centru si lumea asta cat de mare e ea nu va include)

16 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Sa te ierte Dumnezeu ca nu-ti dai seama ce gandesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma. Ai dreptate. Mi se pare o pierdere de timp filosofeala pe baza religiei, pe ceva incert.

Fiecare crede in ce vrea, ce se straduiesc atatia sa ii faca pe ceilalti sa creada sau sa devina atei?

| claudiuxs a răspuns:

Nu ma deranjeazxa daca cienva e crestin, budist, ateu ce o fi, nu am deranjeaza ca lumea e as a, ma deranjeasza doar cand lumea striga la altii si fac certuri pe baza religiei sau a necredintei lor fata de o religie, e ridicol, de ce se trezeste lumea sa zica de aiurea ca religia este sau nu o aiureala, sau ca nu stiu ce religie e cea corecta? eu personal sunt ortodox, dar nu ma laud cu asta, daca cineva vrea un sfat, a tunci il dau, daca nu-i pasa de religia mea, nu-i pasa, si atat, de ce lumea face certuri pe baza asta? asa ca tine cand ai scris asta

| LucianCV a răspuns:

Deci care e intrebare? Ai pus o intrebare si tot tu ai raspuns...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate.
Oamenii astia din ziua de azi sunt fara ocupatie si isi omoara timpu` cu intrebari care nu ne folosesc cu nimic.

| basexcu a răspuns:

Si tu cata lipsa de ocupatie crezi ca ai?
Acum serios.Tu chiar crezi ca o sa schimbi ceva printr-un mesaj pe TPU? Crezi ca o sa convingi prostimea ca isi pierde timpul degeaba cautand "mantuire vesnica"? Crede-ma,nu esti singurul care descopera asta, probabil nici ultimul, dar si tu iti pierzi la fel ca ei timpul incercand sa le explici de ce apa e uda si de ce cerul e albastru.Pentru ca nu vor pricepe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ardem toti in tartarul de gheata pentru ca nu respectam mosia.

| DewLoWoofy a răspuns:

:]]] ce comic/a esti oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profit de aceasta ocazie si ma alatur lui @PetreConstanta, deschid si un cont dumnezeiesc in acest scop, pentru iertarea pacatelor tale, pentru RON: RO43 PZDMT 0270 *** 1205S134
pentru valuta: MOi43 FTZI 0270 1205S134 MTII

| FucktheSystem a răspuns:

Și dacă ai umplut și tu spațiul cu o altă întrebare nefolositoare ce crezi că ai rezolvat?

| wales a răspuns:

Dacă tu ai ajuns la concluzia că 90% din întrebări sunt despre religie, înseamnă că asta se caută. Nu crezi?

| muffy1 explică:

Nu am pus intrebarea sa schimb mentalitati, doar ca sa inteleg gandirea, sa zica astia care raspund la 10000 de intrebari despre religie ce ii face atat de "efervescenti' cand e vb de subiectul asta
stiu ca asta se cauta, asta e problema, ne freaca grija de lucruri spirituale, nu conteaza ca suntem groapa de gunoi si tiganeala europei ( fara referire la etnicitate) si nu facem nimic in sensu asta, dau ca exemplu grecia, e in faliment pentru ca a cheltuit bani pe care nu ii avea, si stiu de la un om de afaceri grec venit anul asta cu treburi, si a zis ca la ei au iesit milioane in strada nu ca li s-a taiat venitu, ci al 14-lea salariu, 14, nu e greseala, pentru asta ies la ei milioane in strada...la noi nu conteaza ca murim de foame, ne freaca grija de a existat isus, de cumva nu ne rugam suficient, si tocmai ca pe siteuri din astea iti dai seama ca asta e mentalitate de tara, nu la nivel redus, se cauta catedrale, popi, se bate lumea la tv ca s-a schimbat popa la biserica, facem nesfarsite polemici pe net ca eu am dreptate, ba nu eu, cum sa zici asa ceva, religia e cel mai iportant lucru, si tot asa,.si de aia vreau sa imi explice astia marii fanatici ce castiga din atatea si atatea intrebari religioase, si sa mai explice de ce ca mentalitate de popor in loc sa gandim bai facem ceva, gandim hai ne rugam la dzeu, ca poa i se face mila de milogii de noi si ne da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeh.nimic nou pe frontul tpu.la st.si filozofie.

| Hombre a răspuns:

Am careva ore pe zi lipsa ocupatie si o parte din el il pierd frecand menta pe TPU. Am raspuns la intrebare. Restul problemelor care le insiri le stim cu toti si nu noi am creat aceste nenorociri ci cei carora le-am dat girul sa conduca, crezi ca daca te plangi paci' te aude vreunul s-au iti ia in seama, aiurea. De ce sa-mi fac draci in cap gratiut, nu-mi face ei destul fara sa vreau si mai vii si tu si faci pe grozavul chipurile ai descoperit mersul pe jos, aaa si apa fiarta. Nu crezi ca si tu prin postarea ta ai frecat menta cam mult si inutil din prea multa lipsa de ocupatie?

| wales a răspuns:

Dragă muffy

Începi să încurci borcanele, de fapt ce nu-ți convine? Te deranjează interesul alotora despre Isus, devii caraghios. Dacă ai o problemă, probabil financiară, începi să-i învinovățești pe toți oamenii din jurul tău sau direct pe Dumnezeu? Deschide bine ochii și vezi unde-i problema, dar începe cu ograda ta. Și pentru liniștea ta sufletească; trăim vremuri destul de grele, peste tot în lume sunt probleme mari și viitorul nu prea se arată roz. Eu trăiesc în uk, nu mai este ce era, urmărește știrile, se pierd job-uri în masă, sănătate, poliție, educație etc, oamenii ăștia trebuiesc orientați către alte job-uri, sistemul e depășit, oare cine e de vină? Nu cumva lăcomia unor oameni foarte influenți?

| Flav a răspuns:

Asa e. Auzi, tu te-ai spovedit anul asta?