anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cate alegeri proaste fac un rezultat bun si cate alegeri bune fac un rezultat prost?

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu alegerile fac diferenta intre bun si rau ci mai degraba directia pe care o au cei sau cel care le face.Problema tocmai asta este pentru ca nu putem ramine ficsi ci sintem schimbatori si directia noastra tot la fel.Astfel incit devine cazul sa fim azi multumiti de o alegere iar miine sa ne dam cu capul de pamint ca am facut o greseala.

| georgesur a răspuns:

La modul in care formulezi intrebarea, in ambele cazuri raspunsul este zero.
Pot fi alegeri aparent proaste (aparent bune) care in final sa duca la un rezultat bun (prost).
"In viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti, cealalta e sa obtii." -G.B.Shaw

| georgesur a răspuns:

Hmm,.in cazu' asta, nu cred ca reformularea ta a fost cea mai fericita (nu a prins "miezul" zicatorii). Oricum intrebarea ta ar prinde multe blonde!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai gandit ca noi nu gandim fiindca e foooarrte obositor? te-ai gandit ca tu esti singurul care gandesti? si ma mir ca mai existi? cum de nu esti doar un gand? suprem? cum de pui intrebari mai gandule?

| marialuana a răspuns:

Un tip scriitor faimos. afirma ca: Drumul spre iad e pavat cu intentii pozitive...Eu consider ca intra-devar se intampla de multe ori incercand sa facem un bine sa facem mai mult rau...Deoarece, conteaza foarte mult modul in care privim lucrurile. Ceva ce poate pentru mine este minunat pentru altcineva poate fi dezastruos de exemplu.