| がさいゆの a întrebat:

Cate calatorii a intreprins Cristofor Columb intre anii 1492 si 1504?

9 răspunsuri:
| NOBODY a răspuns:

Depinde când a murit.

| STR1K3R a răspuns:

Numai einstein stielaughingnu stiu daca am scris bine dar mno...

| pinkpinkbutterfly a răspuns:

4 doar 4 calatori a facut prima incepe in1492 si ultima se termina in 1504 iar dupa 2 ani moare.

| 2handsUp a răspuns:

Cred ca 4 calatorii.

| Alfreda a răspuns:

Pe 9 august 1492 corabiile sale au fost oprite pentru provizii si reparatii in Insulele Canare, iar pe 12 octombrie Columb a descoperit insulele Bahamas. Aceasta a fost si prima calatorie a sa. Cea de-a doua a avut loc in anul 1493 cand Columb avea 17 corabii si aproximativ 2000 de oameni, intemeind astfel colonia La Isabela. A treia calatorie, desfasurata in anul 1498, se termina insa cu un esec, obligat fiind in urma izbucnirii unei revolte in colonia sa, sa se intoarca in Spania. In anul 1502 Columb a primit interdictie de a mai pleca in colonii, iar acesta renunta la explorari datorita unei lupte cu indienii.Pe data de 12 septembrie 1504, Cristofor Columb se intorcea in Spania. Avea deja 53 de ani si suferea de sifilis si artrita. A trait pana pe 20 mai 1506 cand a decedat rapus de boala in Spania, la Valladolid.

| がさいゆの explică (pentru Alfreda):

Deci 5

| andrada_3947 a răspuns (pentru Alfreda):

Uhmm el nu o murit de boala.(cred).big grin cand o intrat pe pamantul din america, americani ior omorat tongue (nu stiu nu pot sa fiu sigura daca ii adevarat)

| Alfreda a răspuns (pentru がさいゆの):

Nu. A facut 4 calatorii.

| Alfreda a răspuns (pentru andrada_3947):

Imi pare rau ca te contrazic.dar eu stiu sigur ca a murit in Spania, bolnav..nu l-a ucis nimeni happy