| emma_6707 a întrebat:

Cati dintre coi puteti vedea aurele celor din jur?

19 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu cred ca...hmmm organele (sau ce-or fi ele alea) de care zici, pot vedea aure. De fapt, nu prea pot vedea nimic. Editeaza intrebarea, ca te faci de cacao.

| Arthur a răspuns:

Fiecare dintre noi avem acea aura, dar de obicei este invizibila pentru cei din jur.
Aceasta aura este rezultatul propriei noastre activitati energetice.
Se spune ca o avem cu atat mai puternica cu cat suntem mai pozitivi in gandire si fapte.
Acea aura era vizibila si profanilor, doar la persoanele sfinte si la ingeri, arhangheli. Se mai spune ca tot de la acest lucru a ramas obiceiul de a picta pe icoane acel cerc stralucitor in jurul sfintilor.

| Razvan a răspuns:

Eu nu stiu de ce vad numai cornitele celor din jurul meulaughing
O singura persoana are o aura ingereasca, ma mir ca Dumnezeu s-a indurat sa o trimita pe pamant sa se chinuie cu muritorii de rand

| Bacemi a răspuns:

Pot descoperi de inainte ce fel de personalitate are cineva si de cele mai multe ori imi dau seama cu cine am de-a face. Dar plasarea ta pe plan ezoteric e ceva mult mai profund. Ma depaseste.

| moodyblues a răspuns:

Imi place sa observ aura din interior... dar asta ia ani intregi.cat despre cea din exterior nu imi place sa cred ca fizionomia acopera punctele de vedere asupra starii,, sufletesti''a celor din jur

| emma_6707 explică:

1 am gresit cuvantullaughing blushing era de fapt Voi
2 dc considerati[unii dintre voi] ca intrebarea asta e stupida? ce e asa stupid in a iti dezvolta un dar primit la nastere? aurele exista peste tot in jurul nostru si cu totii le avem.
le-am vazut cand eram mici, dar nu le-am dat importanta si in timp a devenit mai greu sa le vedem...
va speriati aiurea de anumite lucruri pe care nu le intelegeti

| Brotacelu a răspuns:

Coi?

| BlueByte a răspuns:

Care dintreee coi?¿?¿?¿? De ce, ai nevoie de clarvazatori sau din astea? laughing))))))

| BlueByte a răspuns:

Ce intrebari stupide! De ce administrarorii aproba intrebari de genu asta, asa stupide?

| Psycho a răspuns:

Cred ca...ai gresit un cuvant laughing (de acum inainte reciteste intrebarea inainte de-a o posta)
cum spunea si april, aurele de inteligenta si cele de prostie se usor. dar de obicei cele de prostie se vad primele.ca aia se dau de gol rapid.

| Psycho a răspuns:

Se vad* usor (scuze.cred ca am sters cuvantul din greseala)

| Psycho a răspuns:

Ichim, banuiesc ca nu esti asa greu de cap si ti-ai dat si tu seama ca a pus C in loc de V.nu? raised eyebrows i se poate intampla oricui.

| Psycho a răspuns:

Nu e o intrebare stupida emma. dar, exact asa cum ai spus si tu, oamenii din ziua de azi se sperie de lucrurile pe care nu le inteleg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand ma stiu. Mereu am vazut partile bune ale unei persoane. Am cautat sa nu le gasesc defectele, poate chiar sa nu le vad. Mi-a placut sa vad partea buna a lucrurilor, a infatisarii, a comportamentului, a sufletului unui om. Si am gresit mult.Am avut foarte mult de platit din cauza asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le pot simtii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii simt aura, altii simt aurul celor din jur.
nu intotdeauna aurul e ceva bun dupa cum nu intotdeauna aura e ceva rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"dar de obicei cele de prostie se vad primele.ca aia se dau de gol rapid. "

dovada sunt cei ce s-au luat de faptul ca a gresit o litera happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna EMMA.Nu fi suparata de greseala ta ortografica, sunt altii care gresesc cu legi si nu patesc nimic, cat despre AURE? Unii stiu ca exista Altii nu.Sa nu credeti ca am gresit unde am pus litera mare, ci sa-i intelegem dupa AURELE Lor.

| scula a răspuns:

Cei de la spitalul 9 si cei de la Sapoca.