anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Câti dintre voi au experimentat o senzaţie de cădere în somn (spasm hipnagogic) când eraţi gata să adormiţi?

Răspuns Câştigător
| VladCristian1993 a răspuns:

Am avut și eu această senzație, senzație de pe urma unui stil ne viață nesănătos și a lipsei de magneziu. Încearcă să observi care sunt îngrijorările tale, ce mănânci seara, care este nivelul de stres - este posibil ca și aceste lucruri să influențeze spasmele.
La un moment dat am citit o carte nașpa care vorbea despre evoluționism - unii susțin că avem aceste spasme deoarece strămoșii noștri trăiau în copaci, iar când adormeau, se mai întâmpla să se dezechilibreze și să fie în pericol să cadă. Atunci, se trezeau brusc, neavând un somn liniștit. Evoluționiștii susțin că moștenim aceste spasme...dar astea cred că sunt doar povești happy

| anonim_4396 explică (pentru VladCristian1993):

Nu vreau să spun că eu am păţit aşa ceva.

| VladCristian1993 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am înțeles. Eu am pățit-o de multe ori happy

| anonim_4396 explică (pentru VladCristian1993):

Ok, am înţeles.happy

13 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Cred că fiecare persoană a experimentat asta de mai multe ori.

| Adry05 a răspuns:

Daaa, de vreo 4 ori in aceeasi locatie chiar

| BuLaNNNeL a răspuns:

Am avut senzația că am căzut de la 7m in pat, când m-am trezit am fost direct in c*r. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai toti am pățit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. De multe ori.

| Andersen2k18 a răspuns:

Nu stiu n-am auzit de asta. Eu stiam ca exista doar fenomenul de "paralizare" a corpului.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Nici nu pot numara pe degete, deci mai mult de 5 ori.

| SupMates a răspuns:

Salut in primul rand!
Si eu am patit asta dar documentadu-ma am aflat ca apare in momente de oboseala maxima cand creierul intra in stare de somn inaintea corpului.
Funda

| lorena66 a răspuns:

EU! Iti pot explica de ce daca dorești

| danusiaMIAU a răspuns:

Eu si ma speriam foarte tare este groaznic eu asa simt