Mă gândeam că vrea acolo dar ce pretenție să ai să scrie pe google "Tokyo-Mumbai distance" când el nici corect nu știe a scrie. Chiar dacă scria humbai google-ul îl corecta automat căci nah, google e făcut pentru orișicine dar măcar de bun simț e ca în loc să întrebi pe TPU și să aștepți răspunsuri să cauți pe google căci este de 10 ori mai facil iar google încă nu s-a gândit să dea notificări pentru cei ca el "If you don't know something, just ask me first!".
Înțeleg ce simți foarte bine însă sunt și topicuri care caută rezolvări mai serioase pe care mulți nu prea sunt în stare să le dea. Tu ești un user de calitate pe care îl apreciez extrem de mult, cum am mai zis, deși din păcate nu ești de sex feminin ca să încerc să mă dau la tine, ce păcat. Îmi pare rău dacă iar nu te voi mai vedea aici pentru un timp.
Mie imi trebuia repede ok.
La rromi se zice Humbai...
Unde pleci ma? La Humbai mancat-as!
Mai rapid era dacă căutai pe google. O căutare durează maxim 5 minute. Pe când pe TPU timpul mediu de răspuns: 23 minute unde mai adaugi și timpul în care te-ai conectat, ai pus întrebarea.
Da ba, frate.