| Popovici_Grigorie_1998 a întrebat:

Cati km sunt de la tokyo la humbai

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Voia la Mumbai. laughing
4178 mile sau 6724 km, bine'nteles, in linie dreapta.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Ce e acest humbai?

| T0T a răspuns (pentru Darkmagic):

Mă gândeam că vrea acolo dar ce pretenție să ai să scrie pe google "Tokyo-Mumbai distance" când el nici corect nu știe a scrie. Chiar dacă scria humbai google-ul îl corecta automat căci nah, google e făcut pentru orișicine dar măcar de bun simț e ca în loc să întrebi pe TPU și să aștepți răspunsuri să cauți pe google căci este de 10 ori mai facil iar google încă nu s-a gândit să dea notificări pentru cei ca el "If you don't know something, just ask me first!".

| Darkmagic a răspuns (pentru T0T):

Dupa ce am citit 34 de intrebari ale lui Chifteluta, sa raspund la astfel de "intrebari" e reconfortant. laughing
Am sa iau din nou o "pauza" de TPU foarte curand.
E din cale-afara de plin de...

| T0T a răspuns (pentru Darkmagic):

Înțeleg ce simți foarte bine însă sunt și topicuri care caută rezolvări mai serioase pe care mulți nu prea sunt în stare să le dea. Tu ești un user de calitate pe care îl apreciez extrem de mult, cum am mai zis, deși din păcate nu ești de sex feminin ca să încerc să mă dau la tine, ce păcat. crying Îmi pare rău dacă iar nu te voi mai vedea aici pentru un timp.

| Popovici_Grigorie_1998 explică (pentru T0T):

Mie imi trebuia repede ok.

| DavidoffUser a răspuns (pentru T0T):

La rromi se zice Humbai...
Unde pleci ma? La Humbai mancat-as!

| T0T a răspuns (pentru Popovici_Grigorie_1998):

Mai rapid era dacă căutai pe google. O căutare durează maxim 5 minute. Pe când pe TPU timpul mediu de răspuns: 23 minute unde mai adaugi și timpul în care te-ai conectat, ai pus întrebarea.

| Popovici_Grigorie_1998 explică (pentru DavidoffUser):

Da ba, frate.

| Darkmagic a răspuns (pentru T0T):

Voia la Mumbai. laughing
4178 mile sau 6724 km, bine'nteles, in linie dreapta.

| Coquinnnna a răspuns:

Cat are maicata kilometrajul.

Întrebări similare