| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Ce a cauzat aparitia sarutului dintre un mascul si o femela? Si ce reprezinta zambetul? Cum a luat nastere?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

Sărutul este un schimb suspect de salivă aflat la graniţa dintre sex şi tinut de mână.
Zâmbrtul mi se pare vărul retardat al râsului. Când cineva zice ceva neamuzant, mulţi zâmbesc, aşa, din bun simţ, să nu se simtă ala prost că a zis semi-gluma degeaba.
Oricum, 90% din zâmbere mi se par retardate, fără sens şi pupincuriste. Sunt puse acolo doar atunci când nu ai o replică bună.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Woodenpints91):

Genul asta de raspuns il asteptam laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Atunci de ce zâmbeai într-o poză pe facebook?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da nu zâmbeam laughing. Cel mai probabil vorbeam, cum fac eu mereu când cineva îmi face poză.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Tu nu zâmbești niciodată? Cum te manifești când ești amuzat, dar nu atât de mult cât să te facă să râzi?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Habar nu am. Există lucuri care mă fac să râd şi lucruri care nu mă fac să râd.
Singurul zâmbet pe care aş putea sa-l schiţez ar fi unul aşa, ironic. Dar nu practic.

| Xenya a răspuns (pentru Woodenpints91):

Total adevarat.Nimeni nu cred ca putea sa spun acest lucru mai bine ca tine! FELICITARI!

| scumpik99 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Buna.Nu ti s-a s-a intamplat niciodata sa zambesti din simpatie cuiva,pentru ca ai revazut o persoana draga sau pentru ca ai aflat o veste minunata?
Zambetul este o stare pura, inofensiva, imaculata si senina.
Nu trebuie sa vezi ceva amuzant ca sa zambesti, asta e altceva, asta se numeste umor si se manifesta prin ras nu prin zambet.
"Zâmbetul, care e o cochetarie, o bunătate, n-are a face cu râsul, care este o bucurie, şi nici cu rânjetul care este o batjocură." Nicolae Iorga
Zambetul este pur si simplu o senzatie curata si nevinovata prin care iti manifesti fericireahappy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru scumpik99):

Când mi se întâmpla ceva care din câtespui tu necesită aruncat un zâmbet, prefer să spun ceva.
Aleg cuvintele în loc de o expresie facială care probabil ar fi prost înţeleasă.

| scumpik99 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Si daca nu stii ce sa spui sau emotia e prea puternica?

| BeyondTheDarkSun explică (pentru scumpik99):

Emotia nu e niciodata "prea puternica", decat daca esti tu "prea incuiat".Ce naiba.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru scumpik99):

Emoţie prea puternică n-are cum.
Şi de zis, ştiu ce să zic. Nu mi se întâmplă să rămân fără cuvinte.

22 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Bateria,a cauzat sarutul.Mai devreme sau mai tirziu tot o incercam cu limba.

| Inferno a răspuns:

Dependenta de endorfina, secretata de creier in timpul sarutului.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Inferno):

Si rasul secreta endorfina, nu?

| Inferno a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Endorfina mai este denumita si "hormonul placerii". Evident ca, da. Orice actiune ce provoaca placere necesita eliberarea unei anumite doze de endorfina in creier. Mai concret spus, chiar placerea este data de endorfina secretata de creier.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Inferno):

Am inteles.

| RAY a răspuns:

Ce a cauzat aparitia sarutului dintre un mascul si o femela?

sarutul a aparut dupa ce masculu si femela si masculul sau ridicat in picioare si sau privit mult mai mult fata in fata, probabil ca am inceput sa ne sarutam ca dans de imperechiere

Si ce reprezinta zambetul?

depinde de situate, o stare de bucurie, ras ascuns, nu putem ascunde zambetul, cel adevarat e instant nu isi dai seama cel fals e diferit
citeste gesturile omului e online

probabil radeam intre noi cand mai faceam tampeni

| Delicacy a răspuns:

Sărutul este o formă de afecţiune care demonstrează sentimente puternice şi pasionale.Din păcate, ideea de sărut s-a banalizat pentru că mai toată lumea îl foloseşte în scopuri pur sexuale sau pur şi simplu să se "distreze".Mi-e silă de oamenii care se sărută doar de dragul de a se săruta, de a se amuza(mai ales la concerte).Un sărut sincer, pasional apare numai atunci când ambele persoane au aceleaşi sentimente puternice, profunde.Un sărut sincer creează o armonie perfectă între minte şi spirit...
Cât despre zâmbet, el este doar o formă inofensivă a unui anumit tip de stare.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Delicacy):

De acord.
Dar cum a fost "inventat", in ce eră?

| Delicacy a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Sărutul a apărut din cele mai vechi timpuri, nu pot să îţi spun cu exactitate în ce eră a apărut pentru că nu mă pricep la istorie. El este ceva instinctual, primit de la natură.Cu alte cuvinte, este o informaţie genetică universală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele sunt niște semne la care probabil s-a ajuns prin convenție. Primul arată probabil încrederea și faptul că nu ți-e scârbă de persoana pe care o săruți.

| thereed a răspuns:

Stiu ca sarutul cum il stim noi astazi a aparut in perioada romana cand barbatii isi verificau femeila daca le-au baut portia de vin pe care o primeau zilnic.