| LigiMe99 a întrebat:

Ce a fost mai intai, oul sau gaina?

19 răspunsuri:
| Malphas a răspuns:

Raţa.

| Dmesss a răspuns:

Vezi tu, nu doar pasarile fac oo, ci si reptilele, pestii, arahnidele, si cred ca mai sunt multe animale ovipare, iar majoritatea dintre acestea nu trebuie sa le cloceasca. Intrebarea care se cere de la sine a fi corecta este urmatoarea: Cum au aparut oviparele? De la intrebarea aceasta e mult mai simplu sa gasiti un raspuns. Dati un "cautare" pe www.google.ro, sau va descurcati voi, ca sunteti baieti dastepti.

| caractere a răspuns:

Cromozomul x

| TheLastDancer15 a răspuns:

Daca iti amintesti, Dumnezeu a creat animale, nu oua laughing, deci gainawinking

| midnight a răspuns:

Gainaaaa! iti spun si dc: deci un ou trebuie clocit! cum sa se cloceasca oul daca nu exista gaina care sa-l cloceasca?

| AromaClipelor a răspuns:

Oul. Găinile se trag din dinozauri, deci dinozaurii au conceput primul ou de găină. = profa de chimie. =

| LigiMe99 explică:

Pentru toti cei care au zis "gaina, cine a clocit oul? lol" Daca o luam logik, gaina vine dintr-un ou, deci daca gaina a fost prima, rezulta ca oul a fost primulwinking

| Ananas2 a răspuns:

Pai gaina. daca era oul, cine il clocea?

| abernader a răspuns:

Portocala big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa o luam logic. Avand in vedere ca speciile au evoluat gaina a evoluat din ceva. Deci cand era doar un microb sau o celula ea era ou sau celula prima data? O intrebare nasc alte intrebari, deci prima a fost gaina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai a fost Cuvantul! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Ligi99 Ai idee ce vorbesti femeie? Gaina a evoluat dintr-un mamifer foarte simplu care nu era din ou deci incet-incet au inceput sa cloceasca oua gandeste femeie.

| LigiMe99 explică (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca faci "femeie" un copil de 9 ani

| RoseOfTheFire a răspuns:

Gaina logik

| love10andra a răspuns:

Oul! Din ou iese gaina! Funda?

| DanielaMe a răspuns:

Pai, pa ou cine il clocea? Nu gaina? Dumnezau a creat gaina, cred ca... direct, cum ( poate ) i-a creeat pe Adam si Eva.

| eu_3382 a răspuns:

Gaina

| Manole_Elena_1988 a răspuns:

Stiti ceva nu aveti decat sa va distrati, eu sunt mai religioasa si stiu cine a fost primul/prima a fost gaina! Dumnezeu a facut vietuitoarele planetei nu a facut oua! E clar?
Sa gandim logic! De exemplu luam cainele, El a fost facut din ou? la el cine a fost primul? Ganditi-va si la asta1sper ca ti-am fost de folos!

| Tequila_8652 a răspuns:

Găina a fost prima, doar nu oul! Ia-o logic!

Întrebări similare