Măta a fost, mai bine nu era si scapam de 15377594659067454387 de astfel de intrebare.
Gaina !
Dumnezeu a dat cate un animal pe Pamant , asa cum a dat viata lu Adam si Eva. Pe ei nu ia facut bebelusi sau copii , ia facut oameni maturi . Asa si la animale , nu a dat ou , a dat viata direct gainii .
Te-am :*
Oul ( dar dupa cum ar fi cu noe care a luat cate un animal de fiecare specie...ar fi gaina )
Nu stiu sigur.dar cred ca mai intai a fost gaina.Oul trebuia sa fie clocit de o gaina ca sa iasa gaina din ou. dupa parerea mea, Dumnezeu a creat gaina prima.dar ca sa fie dupa aia si pui trebuia si un cocos...hm.complicata chestie
De fapt intai au fost niste celule care au evoluat... precum omida isi face un cocon in jurul lui pentru a devenii un fluture asa si puiul de gaina is face o aparare pentru ca perioada de gestatie e prea scurta pentru a putea ficilita dezvoltarea completa...
deci scuze dar funda? i mean come on
Have Fun with life cause it's having fun with you
Buna
E logic...
Gaina s.a dezvoltat din Animale preistorice(dinozauri ) preptat, si automat ea a parut prima .
Sper ca ai inteles
Funda? .
Cocosul.ca fara cocos, cum facea gaina oul?
Dar stii cum afli raspunsul corect? Numara intrebarile postate pe aici, care seamana cu ale tale.
Daca e sa o ei logic si conform teoriei evolutioniste nu a fost nici una nici alta ci a fost stramosul gaini adica dupa teoria cum, ca pasarile au evoluat din dinozauri ramasi dupa cataclism nu a fost nici ou, dar nici gaina ci un mic dinozaur!
Intrebarile stupidedin astea sau facut mii de oua postand acelasi intrebari
Prin aceasta intrebare exprimi de fapt doua raspunsuri:1. DACA OUL A FOST PRIMUL, cine il facea? 2. DACA GAINA A FOST PRIMA,din ce iesea puiul care se dezvolta si ajunge gaina?
Mie mi-a zis tata ca gainile se trag din niste reptile care au existat demult. Apoi s-a facut gaina si gaina a facut oul,deci,tehnic, gaina a fost prima. Sper ca te-am ajutat, dar daca mai vrei sa mai raspund la intrebarile tale trebuie sa-mi dai funda.
Terminati odata cu prostia asta,daca ai incerca sa gandesti din punct de vedere stiintific ti-ai da seama ca viata a fost expusa si creata de anumite imprejurimi satisfacatoare si unice in existenta,asa cum de asemenea embrionul"oul" a fost realizat in cantitati deosebite de apa,aer, oxigen, caldura etc iar acesta din urma a realizat dezvoltarea organismului "puiului" doar printr-o simpla crestere de temperatura...si asa a iesit puiul din ou.
Cred ca Gaina(din punc de vedere religios).D-zeu cand a creat animalele a creat si gaina.Si asa gaina a facut oua si tot asa.Eu asta cred^^.