| Georgiana2905 a întrebat:

Ce a-ti dori sa va rezerve viitorul? Cat de sus doriti sa ajunge-ti?

Răspuns Câştigător
| BS_5938 a răspuns:

Aş vrea ca în loc de " Ce a-i vrea să-ţi rezerve viitorul? " întrebarea să fie " Ce a-i vrea să- i rezerve lumii viitorul? "
Bizară idee, nu? Şi totuşi, diferenţa între cele două întrebări arată atât de clar ce fel de lume este... Când oamenii vor pune a doua întrebare în loc de prima, atunci lumea va valora un pic mai mult. Dar mai este mult de urcat pe plan mondial, atât de mult încât poate nu vom mai ajunge să ajungem unde ar fi trebuit să ajungem deja

10 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Aş dori să nu mai fie ţara plină de analfabeţi ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Same as Spineshivers.

| Fifylici a răspuns:

Imi doresc sa imi aleg liceul si profilor potrivit nevoilor mele.Acum nu prea stiu dintre ce si ce sa aleg profil stiintele naturii sau stiinte sociale.
MI-ar place sa devin patolog criminalistic este o meserie grea dar foarte intereseanta chiar daca lumea spune ca lucrezi nu mai cu morti, mai bine cu mortii ca aia nu iti mai fac nimic dar pecand de oameni trebuie sa te feresti, sau profilier criminalistic sa faci profilul criminalirol si sa te ocupi de crimie in serie, crima organizata si altele asta in cazul in care dau la stiinte naturale daca dau la stiinte sociale cu siguranta voi fi psiholog si asta imi place la fel de mult.
Dar deocamdata sunt confuza si cum am spus nu stiu ce sa aleg dar sper ca voi lua decizia corecta si ca nu voi regreta.

| nighter a răspuns:

Ce-si doresc antevorbitorii mei, imi doresc si eu pe viitor. Cu toate astea, nu cred ca voi fi surprins sa se si intample asa happy

| Razvan a răspuns:

N-am de gand sa ajung sus. Mi-e teama de inaltimeI don't want to see
Mi-e teama ca nu am sa mai imi vad lungul nasului, ca am sa uit de unde am plecat, ca banii o sa ma schimbe, ca doar banul nu te cumpara, te vinde.Prefer sa stau jos.De jos poti sa privesti cerul dar daca esti sus nu mai poti vedea nimic din cauza ingamfariiwinking

| costi a răspuns:

A dracu limba asta romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am decis, dar sunt sigura ca, pe langa liceu, voi merge la clubul sportiv sau scoala de arte. Daca voi decide sa ma axez pe invatatura, foarte bine. Insa, nu am de gand sa renunt la placerile mele de mica. Imi este teama de lumea in care voi pasi, de influenta care o s-o aiba asupra mea si, datorita anumitor factori, sa renunt la aceste planuri.
Toate ca toate, dar nu doresc sa discut despre viitor. Incerc sa traiesc prezentul si atat.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu as dori ce e mai pretios pe lume adica sanatatea, pacea sufleteasca si dragostea.De altceva nu mai am nevoie.Astea sunt lucrurile vitale.

| Georgiana2905 explică:

Imi cer scuze pentru greselile mele si promit ca nu se va mai repeta. Din pacate oboseala, stresul si problemele cu care am de a face zilnic si-au lasat amprenta. Dar oricum dreptatea apartine celor care spus-o!

| shtephie a răspuns:

Consider ca viata este o scara care trebuie s'o urcam!
De cand suntem mici, stam in fundulet, mergem in picioare, mergem la gradi, la scoala si tot urcam toata viata!
In viata trebuie sa reusim prin inteligenta noastra!
Si trebuie sa ne dorim si sa reusim sa ajungem cat mai suswinking
Citez:"Tinteste spre luna.Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele"(Les Browns)
happy

Întrebări similare