Faptul ca mama o sa moara odata, si ca eu voi exista sa indur acea durere pe care nu mi o pot imagina. De multe ori ma gandesc ca as putea pleca eu inaintea ei, dar atunci o sa sufere ea... Sunt asa un egoist. Oricum, nu va mai conta nimic din ce spun eu aici, din moment ce peste ani voi disparea eu, mama si toti cei care imi stiu existenta, nu isi va mai aminti nimeni de mine. As prefera sa ignor acest gand si nu prea reusesc
Faptul ca peste 5 miliarde de ani tot ce a facut omenirea va disparea pentru totdeauna, toate monumentele, toate documentele si nimeni nu va sti ca am existat vreodata.
Si faptul ca imi e dor de fostul
Oamenii vin si pleaca, tu ramai.
Conteaza sa nu iti pui fericirea intr-o persoana ca pot sa te dezamageasca usor, cel mai bine este sa investesti in tine si sa iti cladesti viitorul independenta.
Apreciaza oamenii care iti sunt alaturi si sa stii ca in ocean sunt destui pesti, nu este el singurul, si amintiri poti face cu destui, ce va urma va fi mult mai bun si nu trebuie sa te uiti inapoi
Nu ne uităm niciodată la zidul amăgirii noastre. Ascundem acea realitate de la noi toți. Care sunt acele adevăruri?
Când citiți cuvântul "greu", există acest sentiment de presiune în creier... prefer să ignor realitatea în care fiecare și fiecare dintre noi trăiește...
Oricat de mult muncesti pentru ceva si cat efort depui mereu exista cineva talentat mai bun decat tine, care poate nu realizeaza cat de special este si o ia de bun.
anonim_4396 întreabă: