| Bogdan2304 a întrebat:

Ce agenti aero spatiale sunt in europa

6 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

ESA

| Dorotheea21 a răspuns:

Ti-am raspuns la prima intrebare dar vad ca esti dus departe... :))
http://www.tpu.ro/go-to-answer/15222690/

Sincera sa fiu, te-as trimite in spatiu gratis, de urgenta, si fara cooperarea E.S.A. doar ca sa nu mai ranesti saraca limba. :D
For all mankind! :D

| relian a răspuns (pentru Dorotheea21):

Iara tu? Vad ca faci ce faci si mereu aduci vorba de limba romana de gramatica.Mai dao la jalea soro, daca spui ceva spune-i frumos, nu trimite oamenii in spatiu ca nu-i frumos, adica usurezi planeta ce faci, in loc sa aduci material tu il arunci. Daca vrei sa inveti pe unia aratele spune-i uite ai scris ageti in loc de agentii si asa omu pricepe si invata, retine zic eu.Asa daca il trimiti in spatiu naspa moare instantaneu si fara sa stie de ce.laughing

| Dorotheea21 a răspuns (pentru relian):

Mai TACI! happy
Poftim, nu am sa mai aduc vorba de limba romana, ii fac PROSTI direct! big grin
Ocupa spatiul TPU degeaba.

| relian a răspuns (pentru Dorotheea21):

Mai taci inteligento, mai omorat de tot.Lasa oamenii in pace ca nu-i categoria de limba sau gramatica aici. Ufff o sa fie greu de tipu ala ce o sa incerce sa fie iubitu tau cred. laughing adica femei asa care se iau de cum scrii, vezi nu ai pus virgulita vai ce dezordonat esti.Mai lasa si tu de la tine happy si nu-i fa prosti direct ca daca esti raportata o sa te suspende astia pe aici.Invatai daca tot l scrii, parerea mea, e mai bine ii arati ii spui, aca vrea sa se corecteze bine daca nu asta e ai incercat, doar nu l-ai luat de barbat laughing

| wowmentol2 a răspuns:

Rosa