anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce-ai alege între a pierde toate amintirile pe care le ai până acum, sau a fi incapabil să îți mai faci amintiri de acum înainte?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cred ca as alege prima variantă. N-as putea renunta la amintirile alaturi de cei dragi. Viitorul nu stiu cum va fi si ce amintiri imi va aduce. Trecutul stiu insa ca a fost frumos, uneori trist, dar a meritat trait. Si l-as retrai din nou...decat un viitor necunoscut.

| mgtow a răspuns (pentru floresdemayo):

Poti sa iti cunosti viitorul daca cunosti legea atractiei, asa cum eu o aplic in viata mea am parte numai de bine.

| floresdemayo a răspuns (pentru mgtow):

Hey.ceau! Ce surprize frumoase faci tu, revii când nu se asteaptă omul...

Poate iti fac tie una mai speciala cand nu te astepti.

Oare?! Vrei tu să mă faci să râd neapărat! Atunci, o să fiu pregătită, să nu mă iei prin surprindere... wave

19 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Omul este dator sa care totul cu el, indiferent cita greutate va acumula, altfel cum i se va putea parea moartea o eliberare?

| mgtow a răspuns:

Prefer sa le pierd si sa am doar 2 amintiri in capul meu: parintii si meseria ca sofer de cursa lunga.

| mgtow a răspuns:

De la ei am ajuns aici si voi avea un viitor stralucit de aia merita apreciati.

Frumos, sa ai succes si-un... viitor frumos.

Sa cresti mare.

| mgtow a răspuns:

E referitor la varsta.

| mgtow a răspuns:

Inca esti tanara pentru a atinge pragul celor mai trecuti prin viata, ma depasesti cu un an.

| shadovv a răspuns:

Ambele inseamna nonexistenta!

| Inferno a răspuns:

Amintirile pe care le-am acumulat in decursul anilor sunt unele inutile de care vreau sa scap.

| Anecherry a răspuns:

As alege sa pierd totul decat sa nu mai pot trai nimic si sa raman in trecut.

| RoseQueen a răspuns:

Intre un trecut plin de intamplari care mi-au dat experienta si un viitor necunoscut care ar putea insemna totul si nimic as alege sa pierd toate amintirile de pana acum, deoarece cred ca viitorul ar putea sa ma conduca din nou catre ele, catre trecut.
Sa fiu incapavbila sa-mi mai amintesc ceva de acum inainte e ceva cu adevarat de nedescris in cuvinte.Adica am toata viata in fata, sunt doar o adolescenta si sa nu-mi pot aminti tot ceea ce va urma ar fi ceva cu adevarat trist.

| WhatheWow a răspuns:

Fara nici un pic de ironie eu cred ca ar trebui sa intrebi pe cineva cu alzheimer si vei afla un raspuns la care cu siguranta nu vei putea ramine indiferenta!

| hideaway a răspuns (pentru WhatheWow):

Puteai să îmi lași părerea ta aici, nu să îmi spui mie pe cine să întreb. M-ar fi ajutat mai mult.

| Analytical a răspuns:

Nimic. Nu cred ca poti pierde ceva de care nu raspunzi. Si de facut amintiri, iar inevitabil. Cam ilogica intrebarea pentru o categorie atat de "sofisticata" si cu pretentii prea mari. straight face

| royeti a răspuns:

M-as trezii din vis happy