Cand nu am bani raman cu obiectele pe care le-am cumparat cu bani pe care i-am avut
Planuri in cap cum sa faci, planuri ce o sa faci cu ei cand ii ai si o lovitura a ciocanului realitatii dupa ceafa, si iti rasuna in cap "banii chiar daca nu aduc fericire, tot ai nevoie de ei".
Depinde unde ești,nu?
Dacă ești în deșert,în pustietate,la mila Domnului,asta e, ai ce găsești, ce îți dă El.Îl ai pe Domnul.
Dacă ești în oraș-și nu ai bani-lucrezi până îi ai.Deci ai treabă(și dacă vrei... )
Nevoie de ei.Imi place cum zicea Nimeni Altul, cand nu ai bani vrei..., cand ai vrei mai multi.
Fara mancare nici sanatate nu ai mori de foame
Dumnezeu a lasat pe pamant hrana sa nu mori de foame
Da costa o fi lasat de el dar fara bani ce cumperi fara ei
Esti sigura?
Sunt foarte sigura.De ce? Nervii nu ajuta la nimic. Daca ai nervi, pe ce sa ai? Ca n-ai bani?
Ai scris ca fericirea nu se cumpara cu banii serios?
Da tu nu stii?
Eu spun ca se cumpara cu banii
Daca ai bani crezi ca esti fericit?
Sincer eu sunt poate tu nu esti fiecare isi gaseste fericirea diferit cu a mea sau cu a altuia
Mda... cum zici tu
Sa dea Dumnezeu sa fii fericit si sa ai parte de viata ferita de toata rautatea lumeasca
Si tie isi doresc la fel multumesc
Cu multa placere - iti multumesc si eu
Pai cand nu am...vin ei pana la urma, dar am unde dormi, am talentul la desen...am net.imi fac de lucru si fara sa ies mereu in oras.
In cazul in care nu a-si avea ce manca si nu mi-asi putea permite nevoile fizice.a-si plange!
Cand nu am bani? am criza financiara, portofel gol, si lipsuri.dar am altele.sanatate,prieteni deloc,familie,care mai sta pe langa mine, ca daca nu sunt bani, si fericire. daca bani nu sunt; macar stiu cat de apreciat sunt ca om. fara bani.merita incercat si asa.valabil pentru fistecare.pentru edificare privitor la propria fiinta in raport cu ceilalti.