1-De ce incepi cu lovitul, in primul rand puterea de adaptare, asta implica si lovitul.
2-inca nu mi-a facut cu ochiul streangul desii il prefer ca solutie finala si stii de ce? E o moarte placuta, ejaculezi si extaziat patrunzi in moarte.
Cine cauta o lume descrisa de tine sau un refugiu permanent, da dovada de slabiciune.
1) Lumea e perfecta. Omul e imperfect.
2) Nu poti fugii de "vagabonzi,derbedei, profitori, nesimtiti, badarani, etc " pentru ca fugi de tine.
3) Cum adica "singurul lucru pe care il poti face pentru a te integra este sa devi lucrul pe care l-ai urat toata viata"? Nu te integrezi in prostie ci evoluezi prostia din jurul tau pentru a te autoevolua.
4) Moralul nu se prabuseste, depresia nu e o boala. E prostie. E o ratare.
Ce as face? as deveni unul din ei. a, stai, deja sunt.
adapteaza-te, nu fi fetita
M-as mai maturiza, deoarece mi-as da seama ca astfel de rationamente nu arata altceva decat faptul ca inca nu m-am copt defel la minte.
Mi-aş vedea de unica şi singura viaţă care mi-a fost dată.
Nu sunt nemuritor ca alţii. "cough" creştini "cough".
Cred ca inca eu caut acea lume, dar sunt constienta unde ma aflu si de cine sunt inconjurata. Stau cu acei oameni, dar sunt cum stiu eu ca trebuie sa fiu. Fata de ei sunt o ciudata printre normali... Nu ezita sa-ti cauti locul de refugiu. Eu mai am putin si imi inchei cautarile. Sunt aproape de acea lume
Buna.
orice om peste 10 ani stie ca o "lume lipsita de vagabonzi, derbedei, profitori, nesimtiti, badarani " este doar o utopie. indiferent cat ai cauta nu o sa gasesti un loc fara ei.
si atunci ai 2 solutii
1. ori te retragi sa traiesti singuratic intr-un varf de munte (ceea ce e ceva mai greu, fiind o concurenta destul de mare pentru posturile de ciobani)
2. incerci sa te adaptezi. viata e asa cum ti-o faci. oamenii vor fi mereu idioti, trebuie doar sa incerci sa ai in jurul tau oameni de calitate. Exista oameni, si oameni (cu accent pe E). sunt unii bunii si unii care nu merita nici macar sa te uiti catre ei
Nepotelul meu de 9 ani m-a intrebat cum ar fi o lume unde nu ar exista hoti si oameni rai, si i-am raspuns ca ar fi o lume plina de robotei, care nu ar gandi singuri, care nu ar putea face nimic singuri, nu ar avea libera vointa. poate ca nu ar mai fura, dar nici nu ar fi pe deplin fericiti. suntem oameni, fiecare decizie pe care o luam ne afecteaza in mod direct sau indirect atat pe noi cat si pe ceilalti.
daca tu ai ajuns intr-un moment unde moralul e jos, nu dispera. sinuciderea nu e o solutie. si stii de ce? pentru ca nimeni nu stie ce e dupa moarte, nimeni nu stie daca e mai bine sau mai rau. si sincer, decat sa fie mai rau, mai degraba suport viata asta cat o fi sa fie. stiu! se vorbeste de rai, de paradis, de fericire vesnica. dar nimeni nu garanteaza asta. asa ca, mai bine mergem la sigur si asteptam sa murim in mod natural
Asta e parerea mea. O seara buna.
Bia
Eu sunt exact ca tine.mereu mi-am dorit sa traiesc intr-o lume precum ai descris-o tu.am cunoscut oameni si oameni. unii au fost de partea mea si mi-au fost si inca imi sunt prieteni apropiati.din nefericire sunt prea putini.dar am cunoscut si oameni mai putini buni.pe care i-am lasat in urma sa-si duca viata asa cum vor ei.aici dupa parerea mea se incadreaza majoritatea oamenilor.dar niciodata nu m-am gandit ca ar trebui sa ma alatur lor.mai bine imi duc o viata singura decat sa ma transform in ei, cei pe care am incercat sa-i inlatur din viata mea.presupun ca te-ai uitat la filme sau ai citit carti cu fortele binelui si fortele raului.este la fel.dar niciodata binele nu s-a alaturat raului doar pentru ca ar fi avut o viata mai buna.eu asa gandesc.si singura nu voi fi niciodata.chiar daca sun indepartata de societate.am familia mea care va fi mereu alaturi de mine orice ar fi.si putinii prieteni pe care ii am sunt mai mult decat perfect pentru mine.iar atunci cand nu sunt langa mine(vreau sa spun ca sunt plecati undeva sau ceva de genul)imi petrec timpul citind sau scriind povesti.pentru ca acolo am personaje si lumi precum imi plac mie si simplul gand ca ei sunt in paginile alea sunt de ajuns pentru mine.nu orice vezi cu ochii este adevarat.si imaginatia poate sa se adevereasca.eu voi continua sa cred ca exista astfel de oameni si lumi.si nu voi inceta niciodata sa cred asta.