Aș aștepta să-mi crească altul.
Da' ce să facă cei care nici nu l-au avut?
P.S. Of, îmi bubuie capul de la atâta Știință și Filosofie. Ajunge pentru ziua de azi.
Parca ar fi par la tine. Il mai si tunzi, il mai lasi lung, il lasi sa creasca
n-am mai ras asa de mult
Eh... ce-aș face. Aș fi nervos vreo lună și după aia aș căuta soluții.
Și dacă nu se poate și nu se poate să-mi fac un transplant, m-aș travesti. Și nu glumesc.
Orice sex e mai bun decât zero sex.
Sau poate m-aș face ca Buck Angel (caută tu pe Google că dacă dau link-uri aici îmi iau ban).
Salut.
Si-ar lua penisul ala funtional pe care il are ( sau nu ) si s-ar bate cu el peste bot.
Tu ai auzit de balaurul ăla, căruia îi tăiai un cap şi în locul lor creşteau două?
@PeaceInHeaven, sa tragem si concluzia filosofica de la intrebarea ta: Ai poola - Conduci!
Fanatic, citesti cu completare de litere? Pai mama ta dupa ce a absolvit scoala de soferi, i-au dat astia penis? lolllllllllll Ba si cand ma gandeam ca nu are ce sa ma mai faca sa rad pe TPU.
Acum am vazut si eu ...eram spart cand am raspuns la intrebare si posibil ca nu am vazut bine
L-as ucide pe Basescu, pentru-ca nu as mai avea pentru ce sa traiesc, nu iti poti imagina o viata fara sex
Omfg nici sa nu te gandesti la asta, mai bine te sinucizi, sau iti faci schimbare de sex,(desi eu as alege prima varianta)
Mi'as da lamepana as muri in chinuri, ma's arunca de la etaj,
m'as spanzura, mi'as da suproadoza, mi'as planta 5 kg de c4 si ma's urca intr'un avion, si in cele din urma daca ma's gandi mai bine la optiuni mi'as face transplant
Denisa248888 întreabă: