As scrie mare pe TPU.Voi sunteti prietenii mei.Bineinteles ca as spune asta si apropiatilor mei,familiei, prietenilor, rudelor.La toata lumea.
nu as face nimic deosebit fata de ce fac acum până la urma nu putem știi dinainte ce se va întâmpla din fericire
As privi in jur la nebunia colectiva care s-ar crea din frica de moarte. Si probabil ca m-as amuza mai copios ca niciodata!
Chiar o sa se termine, maxim 30 de ani. dar aproape toti din jurul meu nu vor sa auda de asa ceva. prefera sa ramana tuţi si ignoranţi
Nu as spune nimanui, pentru ca ar incepe sa-si faca griji si nu ar mai trai intens viata. ultimele zile le-ar petrece ingrijorati, tristi si speriati.in schimb m-as purta frumos cu persoanele apropiate, m-as impaca cu cine am fost certata si m-as bucura de viata
As vorbii cu familia, prietenii, apropiatii.in cine am incredere.si cu cei la care tin.si pe care ma bazez.
Daca totul ar fi sigur, definitiv si irevocabil pentru ce sa ma mai agit? Oricum nu m-ar crede nimeni. Si chiar de m-ar crede, prin reducere la fabulos, de ce sa agit toata populatia, sa o ia razna, cu acte de vandalism, incendieri, furturi etc? Vestile de genul scot tot ce-i mai rau din oameni. De ce sa-mi sacrific si ultimele clipe de potentiala liniste, inainte de salt, prin prevenirea unor berbeci, daca finalul e tot ala? Oricum, viata, societatea, lumea, pentru mine, se vor sfarsi odata cu moartea mea.
As aduna toti apropiatii si as vorbi cu ei. Poate chiar as da o petrecere. stiind ca nu o sa mai am ocazia!
User252426 întreabă: