Necrofil
Http://www.horrorum.ro/......vizionate/
multumesc man
Buna intrebare. Voi raspunde cu un citat video dintr-un clasic in viata: https://www.youtube.com/watch?v=7pxDT6XQxmg
Ce ai putea să faci?
Vei încerca să supraviețuiești, cum a făcut și Robinson Crusoe. Numai că vei avea mult mai multe condiții. Vei avea câțiva ani la dispoziție până la epuizarea resurselor, timp suficient să-ți aduni cam tot ceea ce ai nevoie pentru supraviețuire.
Dacă vei vrea să supraviețuiești. Singur.
Mă îndoiesc.
Dar probabil în câțiva ani o vei lua pe arătură de la singurătate, vei scoate limba la tramvaie și vei vorbi singur pe străzi, până te va ataca vreun animal sălbatic.
Pai, depinde, ce fel de dezastru natural? Ca sa-mi pot imagina in ce stadiu e lumea.
As iesi la o plimbare sa vad cate pagube a putut produce acest dezastru si sa realizez cat de singur sunt pe pamant.
Intre 4 pereti?
Pai intre cati vrei?
Nu și dacă le mănânc eu pe toate
Heiiii, parca eu eram singurul om de pe planeta
Le mănânc înainte, în timpul dezastrului și după, când o sa fiu fantoma
Cam egoista, lasă si pentru altul
Asa sunt eu
Am văzut ceva, e al meu!
Sa spunem ca pe o raza de 10, 000 km în jurul tău nu e nimeni altcineva.
In situația data de tine nu ai cum sa știi asta pana nu cauți. Probabil ca as muri căutând și pe alții, la nesfârșit așa.
Eh, merita sa încerci. Păstrează-ți speranța.
As pun mana pe un lamborghini si m-as distra,doar ar fi lumea a mea, corect?
Totusi nu as vea sa raman singur, as vrea parintii, 2, 3 prieteni si 10-20 de fete.
Depresie, evident, oricine ar face depresie
insa nu exista solutie 100% sa ramai absolut singur pe toata planeta, in afara de ceva de gen, Dumnezeu, atlfel, m-as duce la Casa Poporului, unde SIGUR au bunker, apoi la ambasada americii care iar 99.99% ca au bunker si apoi as incerca sa ajung la NORAD, care e cel mai mare bunker de care am auzit din lume, si care 99.99% ca, contine supravietuitori, oricat de greu ar fi sa ajung acolo!
De ce depresie? Poate la un punct in viitor, da. Eu unul as fi prea ocupat vreo cateva luni bune sa ma bucur de liniste, aer curat (teoretic, ca in functie de ce s-a intimplat de au disparut ceilalti, numai curat nu o sa fie mediul), compania propriei persoane, si mai ales de lipsa oricarei griji "clasice" gen facturi samd.
@NORAD: Esti amuzant a naibii. Cum ajungi, pe jos? Sa fim realisti.
Mintea umana gaseste solutii
gasesti o barca destul de mare sa treaca oceanul, si da, daca nu mai sunt drumuri mergi pe jos
cat despre depresie, parerea mea e foarte clara, nu ai cu cine sa vorbesti, nu ai nici un viitor, o sa mori singur si foarte probabil bolnav, pentru ca e greu sa gasesti suport medical pe internet, cu atat mai mult cand esti singur si fara internet, asa ca NORAD e o speranta, de care o sa te agati cu toti dintii, si nu o sa o lasi, asa ca o sa gasesti solutii!
Lasa sf-urile. Auzi tu, barca destul de mare sa treaca oceanul. Gasesti portavioane, petroliere, samd. Intrebarea e CINE LE MISCA DIN LOC? Tu oricum modifici enuntul cu speranta ca gasesti pe bau-bau in buncarul ala de sub munte.
M-as plimba prin Parlament cu o maceta, un arzator de foc, o drujba.Le-as "aranja" putin fetele celor care detin majoritatea!
Yee(Salut)! As scrie o carte despre asta...pe care as citi-o doar eu...caci sunt singur pe planeta, dar ar fi fain.
Ai face petrecere cu animalele ramase
As incerca sa supravetuiesc, normal, dar e dificil.
as cauta casa in casa..mancare,apoi as intra sub pamant, in loc sigur.as iesi afara doar 1 ora pe zi, ca cine stie ce e afara (aer toxic, foc, inundatie, etc)