Mergi pe front, o noua oportunitate care te va umple de glorie cu un glont in teasta.
Indiferent in ce situatie te-ar pune viata mereu o sa fie 2 optiuni!
Una usoara dar care te tine pe loc
Si alta grea dar care te poarta inainte
.....eu as alege-o pe cea grea
Nu cred ca viata a lasat vreodata de ales.Inoti pe cursul ei pentru ca, impotriva curentului am inteles, din surse sigure, ca e posibil sa te ineci repede daca nu-i malul aproape.
Eu am auzit ca impotriva curentului mori electrocutat.
Ca sa nu prea am de ales inseamna ca singura mi-am condus viata intr-acolo.
Viata nu te obliga, tu o obligi pe ea.Esti stapanul vietii tale, presupun.
Praful de pe tobă. Îl aduni într-o pungă, îl umezești, și faci un bulgăre de pământ cu care îi fți una între ochi vieții
Si asa iti deschizi a 3-a chakra
Se mai numeste si "ochiul maro"
Întotdeauna, absolut întotdeauna viaţa n e lasă să alegem. Există cel puţin două variante de unde putem alege. Dacă nu le vezi, înseamnă că eşti prea implicat. Distanţează-te.
Ti-ai prins urechile in filosofie. Cum sa iti dea mai multe de ales moartea? Moartea este o solutie permanenta la o problema temporara, deci o solutie SINGULARA.
Eu aleg tot viata. Daca tot ne ****, sa ne f*ta bine.
Cand nu am nimic de ales, aleg ceva ce imi ofera alte oportunitati, ceva nou.
Perversiune ce esti!
Doar ma stii.
N-ai inteles, stai jos ai 2.
Eu nu as prea vrea sa ma f**a, ci invers
,,Eu aleg tot viata. Daca tot ne ****, sa ne f*ta bine.,,
Aveam de ales un citat de comentat pentru ora de psihologie......mersi frate, cred ca l-am gasit
Haha! Cu placere.
Pai alegi doar ce iti lasa adica nu esti singura. Poate in alta viata ai fost o persoana care a putut alege acum nu.Dar doar ceva ai de ales :"Moartea" dar nu fa asta ca o sa regreti credema.Las-o asa cum e, poate iti va da m-ai incolo si tie soarele pe strada ta!