Depinde, ai putea incepe de pe acum sa-ti lansezi un blog, sa inveti cat de cat ce tine de el, sa-ti dezvolti pasiunea ta cea mai mare pe el, iar in final sa si castigi bani din asta.
Pai poti ajunge Profesoara, Traducatoare (adica tu traduci un document, carte, orice), Ghid Turistic!
...Nimic, mai ales in Romania.
Cel mai bine faci niste cursuri suplimentare de lb. engleza, franceza, germana si incerci sa termini si facultatea de lb straine.
Ea cat de cat iti mai ofera un viitor, dar afara
Pai dupa facultatea de filosofie poti sa faci politehnica, sau daca nu ai inclinatie, poti face filo-limbi straine, turism, economic (aici is cam multi, deci putina sansa daca gati economicul sa gasesti de lucru in domeniu). Poate chiar si arte, daca ai inclinatie (dar artistii nu castiga prea bine in Romania, decat aia pilosi de pe la TVR, etc).
Daca nu faci alte studii, cum am zis eu anterior, vei ajunge probabil agent comercial la un boutique de la parterul unui bloc si vei purta discutii filosofice sau mai putin filosofice cu locatarii acelui bloc. Sau in cazul cel mai bun, profesoara - dar cativa ani buni cred ca vei face naveta la scolile din judet si poate si in judetele alaturate, intr-un post de educatoare si invatatoare.
Tot un lucru bun si asta, vezi lumea, faci mai multa miscare, etc.
O alta facultate. Oricare. Oricat te-ai stradui, din filosofie nu se poate trai.
Una singura: catedra.
Poti termina un master, doctorat... si poti ocupa un post de profesor universitar. Sau cu licenta poti opta pentru postul de profesor la un liceu din tara.
Alte optiuni nu ai. Facultatea de filosofie iti ofera doar cultura generala. Nu te invata nicio meserie. E o facultate pe care o poti face dupa ce ai terminat una care-ti ofera un loc de munca. Termini medicina(ex.), si pe urma, pentru linistea ta sufleteasca, mai faci si filosofia.