| Vizitiul a întrebat:

Ce anume ne face sa ne simtim egali? Daca ne simtim, si ar trebui sa ne simtim...egali.

14 răspunsuri:
| wales a răspuns:

Fiecare om este unic,nu exista doi oameni la fel, avem doar drepturi egale, prin ele ne simtim egali.
1 Corinteni tot cap 12.

| NoChanceForUs a răspuns:

Religia vrea să fi egal, să nu depășești un anumit prag considerat periculos(pentru ei).
Ei bine suntem total diferiți, eu nu cred în egalitate.Fiecare ajunge în altă parte în funcție de alegerile făcute pe drum.Contează la naștere la intersecția aia cu mii de drumuri pe unde alegi să mergi și dacă nimerești scurtături sau drumuri „secrete".
Pe această cale, vreau să spun că sunt creștin și caut fete pure trupește și deschise la...suflet,care să nu folosească ruj sau vopsele.Pentru detalii dați-mi mesaj pe privat.batting eyelashes
Vezi? E și asta o altă cărare pe care poți merge și care te deosebește de ceilalți.Nu e nimeni egal, nici din punct de vedere fizionomic și nici pisihologic.Să trăiești.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

In teorie, suntem egali pentru ca fiecare om are o farama divina in el, dar practica vietii de zi cu zi ne omoara...si nu zic asta din fariseism...si eu fac la fel.

| MeScorpion a răspuns:

Egali? Cine vrea sa se simta egal? Eu vreau sa ma simt superior.

| DorelSudoru a răspuns:

Nu suntemi egali!

| ania a răspuns:

Faptul ca undeva in adancul nostru, simtim ca nu cum ne evaluam noi unii pe altii, conteaza cel mai mult.

| ema69 a răspuns:

Ar trebui sa admitem ca exista mai buni si mai rai decat noi, mai mari si mai mici(din orice p de vedere), deci nu ar trebui sa ne simtim egali pentru ca nu suntem.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Avand in vedere in lumea(sau tara) in care traim,oamenii care ne inconjoara, si asa mai departe, nu cred ca se mai simte cineva egal cu ceilalti.Parerea mea.

| claudia01 a răspuns:

Respectul de sine, daca ne respectam pe noi insine nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori dar suntem destul de puternici sa respectam inteligenta.

| Anet a răspuns:

Nu avem cum sa fim egali si nici nu cred ca si-ar dori cineva sa fie identic cu o anumita persoana; de exemplu premisa comunismului era egalitatea reala si absoluta a individului, insa nu a fost de folos pentru mult timp fiindca oamenii vroiau sa fie diferiti; avem cu totii ceva ce ne deosebeste de ceilalti si tocmai asta ne face speciali(parerea meabig grin)

| slayer a răspuns:

Noi, singuri facem ca sa nu fim egali.ne invidiam, nu ne respectam etc. Da, ar trebui sa ne simtit egali, in felu acesta nu ar aparea conflicte de diferite genuri, Sunt diferite categorii de oameni, mai putin competenti, sau competenti. si intre ei isca coflicte. sau nationalitate, oricum eu cred ca nimeni nu se simte egal cu cineva.

| corina171 a răspuns:

Nimic.Nu suntem egali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar faptul ca ne nastem toti la fel si facem parte in mod egal din acelasi regn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca ne nastem egali e una, intre timp ne drepartajam datorita inteligentei pe care ne-o perfectionam, poate sa spuna oricine orice, ma pot pune eu cu unul care are 3 facultati? daca prin modestia si inteligenta de care da dovada ma apreciaza ca fiind egalul lui da dovada de respect, ceea ce nu prea mai exista pe la romani