| Joker3134 a întrebat:

Ce anume s-a transmis de la peste la om? Buzele sau ce anume? Aveti un documentar despre evolutionism cap-coada, dar nu vreau doar de la homo erectus la sapiens gen, vreau de la prima celula pana la om!

20 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Ai idee cate specii exista pe pamant?

| RAY a răspuns:

Ai aici tot ce vrei tu, documentare stiintifice in limba romana de la big bang pana in prezent
http://istoria-universului-2020.blogspot.com/

| minrest a răspuns:

Nu vezi la peste carne, oase, sange, piele? Creier, coloana vertebrala, nervi, ochi? Toate astea s-au transmis, dar in sute de milioane de ani s-au modifcat, pentru ca nu erau optime pe uscat. Asa ca orice micro mutatie, schimbare a unei singure gene, care era mai utila pe uscat, a constituit un mic avantaj la reproducere.

| Mclaren12 a răspuns:

Si prima celula cum a aparut? Am auzit ca oamenii au evoluat din maimute, acum vad ca au evoluat din pesti laughing

| RAY a răspuns (pentru Mclaren12):

Am auzit ca oamenii au evoluat din maimute, acum vad ca au evoluat din pesti laughing

tu mereu auzi si apoi razi, nu cumva sa isi folosesti creierul ca sa afli ce e adevarat sau nu, nu e mai usor sa spui evrei sunt rai sau dumnezeu a facut totul

| Mclaren12 a răspuns (pentru RAY):

Asa a zis cel care a pus intrebarea. Nu-i vina mea ca basmele voastre se contrazic intre ele.

"nu e mai usor sa spui evrei sunt rai sau dumnezeu a facut totul"
Nu te mai amagi bossulica. Lucrurile sunt mai complicate decat poti tu intelege. Si chiar daca ai intelege, ignoranta o sa te faca sa le respingi. Ramai tu la primate laughing

Ce ignoranta bre? ignoranta de a crede in zeii?

Ignoranta de a respinge orice intra in contradictie cu propriile credinte. Asta ii caracterizeaza pe crestini si atei deopotriva.

Omule un ateu nu are credinte, tu ai vreo credinta ca nu crezi in dumnezeu?

"Omule un ateu nu are credinte"
Asta s-o crezi tu laughing

Tu ai credinta ca evrei sunt rai, asta stim deja

O dai la intors acum? laughing
Sa zici ca evreii sunt rai nu este o credinta, asta doar ti-a ramas tie in cap pentru ca am demascat unii evrei care au facut atrocitati in istorie. Tu mare ignorant interpretezi ca gata am zis ca toti sunt rai laughing

| Raducons a răspuns:

Nu cred ca s-a transmis nimic de la nimeni

| BlueDark a răspuns:

De la peste la om?
Da ce crezi, toti suntem ca Dragnea?

| TehDevil a răspuns:

Solzii! Parca pana acum ne trageam din maimuta, acum ne tragem din pesti? :o

| RAY a răspuns (pentru TehDevil):

Nu ma nu ne tragem din pesti )))))))))))))) nu suntem sirene

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Joker3134):

Te prea grabesti man, eu spun sa incepi cu acele documentare si afli mai multe

| Divinitatea a răspuns:

Cred ca pestele se aseamana cu unele femei gen unele se cred prea sirene.