| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce ar trebui sa stiu despre religiile africane? Cred africanii atat de mult in viata de dincolo si in asa numitul cerc al vietii? Care sunt perceptiile africanilor despre viata de dincolo si despre spirite, exista conceptul de a cere ajutor stramosilor in momente de cumpana sau ceva similar cu ce am vazut in filmul Black Panther? Stiu africanii ceva mai multa filosofie decat ceilallti oameni? Voi ce credeti despre cultura africana si despre vechile triburi din Africa? Credeti ca de asta sunt africanii cei mai religiosi oameni deoarece sunt foarte atasati de cultura lor si de stramosii lor? Mai sunt multe triburi din Africa care sunt rupte de lume si traiesc departe de civilizatie? Ce credeti voi ca Africa si tarile din Africa au o cultura superioara sau nu altor culturi si civilizatii? De ce credeti ca civilizatiile din Africa nu sunt asa cunoscute si mai ales cultura din Africa nu este asa cunoscuta?

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Doar o parte din populatie este "pagana", din pnctul de vedere a religiilor "consacrate", in special crestinizmul.