As participa si nu as da nici o importanta celor care au intentia sa ma injoseasca, chiar as rade si as face haz de ei, ca sa le dovedesc ca nu-mi pasa de prostia lor.
Dacă îmi place particip. De ce mi-ar păsa de niște oameni ce oricum sunt trecători și neimportanți? Să mă pun pe locul 2 pentru ei?
Ceao, Alison27!
Ce-mi place intrebarea asta si vreau sa-ti raspund cu o intamplare din viata mea, de acum 4-5 ani.
Ei bine, imi placea sa ma uit foarte mult pe YouTube, in special la gamerii din alte tari, pana cand intr-o zi m-am hotarat sa incep sa fac si eu videoclipuri in limba romana.
Eram putini cei care faceam, youtuberul roman cu cei mai multi abonati era BoBoSpider, care avea undeva la 5-10 mii de abonati. De exemplu, iRaphahell nici nu facea videoclipuri pe vremea aceea si acum are peste 1 milion de abonati si este, pur si simplu, o celebritate.
Tine minte, toate acestea s-au petrecut in timpul unei vacante de vara!
In fine, am inceput sa fac videoclipuri despre World of Warcraft si am ajuns la aproximativ 1000 de abonati intr-un timp relativ scurt, dar...
Incepea scoala.
Asadar am decis sa-mi sterg videoclipurile, ca sa nu le vada colegii si sa rada de mine, salvandu-le numai pe calculator.
Problema este ca nu aici se termina povestea!
Ideea este ca videoclipurile fiind pe calculator, au ajuns sa fie vazute de colegii DE CARE MA FEREAM SA NU LE VADA. Le-au vazut deoarece mi-au facut candva o vizita si am uitat de ele ca sunt acolo, pe calculator.
Asadar, nu numai ca am renuntat sa fac ceea ce-mi place, gandindu-ma la ce vor crede ceilalti despre mine, dar dupa ce am si renuntat, au si aflat. Initial au ras, dar apoi a trecut totul. Nu cred ca-si mai aminteste nimeni, dar eu, intr-un fel, tot traiesc cu regretul ca acum poate eram cel mai cunoscut gamer roman.
Sper ca ti-a placut mica mea povestioara! Are mai multe intelesuri, depinde de perspectiva din care privesti ceea ce s-a intamplat, insa o sa vorbesc mai multe despre intamplarea asta pe canalul meu de YouTube!
O seara minunata!
Paul
biaaaaa întreabă: