| DorelSudoru a întrebat:

Ce ati alege :Sa traiti ca niste regi sau sa schimbati toata lumea sa traiasca la un statut normal?(statut normal=fara cersetori si famili sarace)?)[vreau raspunsuri sincere laughing]

Răspuns Câştigător
| muzicalBoX a răspuns:

Nu astrai ca un rege dar nici sa schib toata lumea nu as putea. Da as ajuca asfel incat majoritatea familiilor sa nu mai fie sarace.Cat desprea cersetorii pe unii i-as rupe cu bataia pentru ca distrug credibilitatea celor care nu au si cersesc pentru o felie de paine. Cand am zis "i-as rupe cu bataia" ma referea la acei cersetorii care au ultimul ragnet de telefoane mobile si se plang ca nau ce manca :p

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna parkour as alege sa traiesc regeste printre regi si regine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da deci copii sa aive 10 mileoane alocatie si adultii 20 de mileoane pensie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege numarul 2 : statut normal cum zici u!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer.
As alege sa traiesc la o regina pentru. ca cersetorii sunt niste nesimtiti.
cersesc si fura(rromi)
asta`i viata`n Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege sau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa fiu rege, ca sa pot schimba lumea. Practic, iese bine pentru. toti, eu rege, restul' nu mai sunt saraciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea un trai decent.

| BoomBoomToxic a răspuns:

Pai.nu se poate nimic din toate astea dinj cauza ca parlamentar si cu boc si cu basescu pe care l-am poreclit basina laughing sunt niste egoisti pe care noi romanii l-am votat pe basina (basescu) deci s-ar zice ca noi suntem de vina dar de fapt ei ne-au promis altceva! deci lumea nu poate fi schimbata decat de presedinte si stiu ca am scris asta de geaba si ca e un raspuns tampit! mersi foarte mullt!

| nutsa a răspuns:

Cred ca fiecare ar alege 1varianta, dar ca sa nu para grosolan sau egoist o zice pe a doua, parerea mea

| rox13 a răspuns:

Buna.As schimba lumea. Daca as fi regina m-as plictisi.Banii nu aduc fericirea!

| Nicoletta_9240 a răspuns:

Statut normal, si fara cersetori si saraci big grin

| Chemical a răspuns:

Vreau sa fiu rege... E mai posibil

| droguldragostei a răspuns:

Eu as alege sa schimb toata lumea sa traiasca la un statut normal...

| Adinaaa_8916 a răspuns:

Pai decat sa fiu egoista proclamandu-ma regina laughing, as prefera ca toti sa traiasca la un statut normal. pacat ca asta nu se va intampla niciodata in Romania oh go on

| stefantare123 a răspuns:

Ca toata lumea sa fie de statut normal:-b