Nu astrai ca un rege dar nici sa schib toata lumea nu as putea. Da as ajuca asfel incat majoritatea familiilor sa nu mai fie sarace.Cat desprea cersetorii pe unii i-as rupe cu bataia pentru ca distrug credibilitatea celor care nu au si cersesc pentru o felie de paine. Cand am zis "i-as rupe cu bataia" ma referea la acei cersetorii care au ultimul ragnet de telefoane mobile si se plang ca nau ce manca :p
Pai.nu se poate nimic din toate astea dinj cauza ca parlamentar si cu boc si cu basescu pe care l-am poreclit basina sunt niste egoisti pe care noi romanii l-am votat pe basina (basescu) deci s-ar zice ca noi suntem de vina dar de fapt ei ne-au promis altceva! deci lumea nu poate fi schimbata decat de presedinte si stiu ca am scris asta de geaba si ca e un raspuns tampit! mersi foarte mullt!
Cred ca fiecare ar alege 1varianta, dar ca sa nu para grosolan sau egoist o zice pe a doua, parerea mea
Pai decat sa fiu egoista proclamandu-ma regina , as prefera ca toti sa traiasca la un statut normal. pacat ca asta nu se va intampla niciodata in Romania