Nu astrai ca un rege dar nici sa schib toata lumea nu as putea. Da as ajuca asfel incat majoritatea familiilor sa nu mai fie sarace.Cat desprea cersetorii pe unii i-as rupe cu bataia pentru ca distrug credibilitatea celor care nu au si cersesc pentru o felie de paine. Cand am zis "i-as rupe cu bataia" ma referea la acei cersetorii care au ultimul ragnet de telefoane mobile si se plang ca nau ce manca :p
Sincer, nu mi-as dori sa traiesc regeste, pentru ca n-am nevoie de asa ceva, oamenii nu sunt creati pentru a trai in lux, au scopuri mult mai importante decat sa aiba afaceri ilegale prin care se imbogateasca si apoi sa isi dea seama ca n-au realizat nimic.
Mi-ar placea ca toti locuitorii acestei planete sa beneficieze de conditii de trai corespunzatoare, mi se pare cel mai corect.Nu imi place sa aud in fiecare zi cum ca viata este dura(referindu-se la partea materiala), ca nu au resursele financiare necesare pentru a-si rezolva probleme medicale...
Eu nu vreau sa fiu regina =]]. ca nu prea mai e posibil. eu vreau doar deputata.
Pai.nu se poate nimic din toate astea dinj cauza ca parlamentar si cu boc si cu basescu pe care l-am poreclit basina sunt niste egoisti pe care noi romanii l-am votat pe basina (basescu) deci s-ar zice ca noi suntem de vina dar de fapt ei ne-au promis altceva! deci lumea nu poate fi schimbata decat de presedinte si stiu ca am scris asta de geaba si ca e un raspuns tampit! mersi foarte mullt!
Nu stiu voi, dar eu nu as putea, pur si simplu nu as putea sa traiesc ca o regina . Asta e firea mea, altruista.
Dacă eu aș fi o regină {} cu siguranța asta nu ar dura mult fiindcă cei săraci vor reuși să mă...răstoarne.
Deci, cea mai bună soluție e a doua.
Cred ca fiecare ar alege 1varianta, dar ca sa nu para grosolan sau egoist o zice pe a doua, parerea mea
Pai decat sa fiu egoista proclamandu-ma regina , as prefera ca toti sa traiasca la un statut normal. pacat ca asta nu se va intampla niciodata in Romania
Oh come on!
Eu vreau sa fiu rege! Adica intr o lume in care 'oamenii se mananca' de vii, uite, ma trezesc eu si spun: NU, hai sa fim egali!
Oamenii sunt nerecunoscatori si nu merita!
S ar bucura ca le oferi, si ar uita o peste putin timp.
Sa zicem ca daca as fi rege, as ajuta pe cei care sunt saraci si chiar ar fi recunoscatori.
Plus ca as avea zilnic masaj la picioare
si ma plimb si cu trasura
printi frumosi.
anyway, darnicia nu mai e apreciata, si pesimismul meu e realist!
AvalohAlyn întreabă: