| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Ce ati crede daca viata pe care o traiti acum este a doua viata de dupa moarte, de la viata de dinainte? Adica daca aceasta viata ar fi o reincarnare?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Biblia spune ca omul se naste, traieste si moare o singura data.Eu cred ca Biblia are dreptate.

13 răspunsuri:
| kam3lya a răspuns:

Sa sti ca m-am gandit si eu la asta, dar mi-a trecut, de fapt tu ce vrei sa faci sa te convingi pe tine ca ar fi asa, sau e o intrebare ca ti-a venit asa? Sincera sa fiu e nu cred in reincarnare, nu ca mi se pare o proste dar cum poti fi tu sigur ca te-ai reincarnat daca nimini nu ste ce e dincolo de moarte? e logic nu? Cel putin asa cred tongue

| anonimul9156 a răspuns:

Astea sunt povesti de adormit copiii... daca ar exista reincarnare cred ca ai tine minte ce ai facut intr-o viata anterioara nu ai uita...

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Esti budist? Numai budistii cred asa ceva.

| AvalohAlyn a răspuns:

M-am cam gandit si eu la ciudatenii din astea.Eu zic ca Hristos este Calea, Adevarul si Viata.

| Klepto a răspuns:

Nimic, ce altceva sa cred, am destul de putine diem sa carpe, si sa fiu al naibii daca stau sa reflectez la ce mulgatoare din Alpi am fost, sau ce contrabandist de raciu am fost pe vremea prohibitiei.
Daca s-ar dovedi ca cea ce traiesc eu acum este o reincarnare, mi-as cere scuze Krishnei si budistilor pe care eu i-am pocit.
N-am ce sa cred despre o viata anterioara in care eu nu cred.

| clodis_3617 a răspuns:

Si.eu.m-am.gandit.la.asta.de.exemplu.imi.place.geografia.poate.peste50ani.eram.geograf

| Fabia_7095 a răspuns:

In primul rand m-as bucura, nu mi-ar mai fi frica de moarte. Dupa care m-as intrista la gandul ca daca ar fi reala povestea cu reincarnarea, ma tem ca ar exista multi sinucigasi. Cate persoane ai auzit tu sa fie fericite cu viata prezenta? laughing

| PhaseMorphXR a răspuns:

As crede in Reinacarnare.

| trifescugabriela a răspuns:

Sincer m-as simti folosita sau as simti ca am un trecut de care nici macar eu nu stiamlaughing!

| Mayar a răspuns:

Pai faza e ca, dupa ce murim... unde mergem? K doar in ziua judecatii vom fi judecati si vom merge in rai sau in iad. pana atunci ce facem? Plutim in aer?
Ne reincarnam-asta as fi cel mai plauzibil raspuns. Adeseori se intampla sa vezi lucruri, imagini pe care le vezi prima data, dar in subconstiient tresare ceva, ca si cum ai mai fi vazut acel lucru. Sau visezi oameni, chipuri pe care nu leaai vazut niciodata. Nu poti inventa chipuri, acest lucru nu este posibil la noi.deci undv trebuia sa il fi vazut.
Eu cred ca este o reincarnare pana in ziua judecatii. Doar ca noi primim in fiecare viata inca o sansa sa fim buni, sa speram mai mult ca vom ajunge in rai.
Oarecum o sansa, sau mai multe in care ne putem corecta, dar nu prea ne este eprmis sa ne accesam memoria anterioara, desi am putea, pri relaxare si concentrare perfecta. Eu tot am zis ca incerc, acum sper si eu sa reusesc.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT explică:

@длзчы nu sunt budist,sunt de religie ortodoxa.
@clodis ma bucur ca iti place geografia.hee hee
@Nikolle parerea mea este asa: Daca la Inceput au fost Adam si Eva, chiar daca nu credeti asta, oricum 2 sau mai multe persoane tot au fost. Deci daca de la doi au inceput sa se reincarneze, iar in prezent sunt 7 miliarde de oameni pe pamant, atunci cum au reusit 2 suflete sa se reincarneze in 7 miliarde de oameni? M-am tot gandit si nu cred ca e real lucrul acesta. Si vom fi tot mai multi. :p

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Daca nu esti budist e bine ca nici eu nu sunt

| clodis_3617 a răspuns:

Apropo.populatia.este.de.6miliarde...

Întrebări similare